ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

«Ο Σκόκο μπορεί να ντριπλάρει οποιονδήποτε»

Την επομένη του νικηφόρου αποτελέσματος της ΑΕΚ επί της Μπλάκμπερν, συναντήσαμε στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των Αγγλων, τον προπονητή των «Ρόβερς», Σαμ Αλαρνταϊς. Ο χρονος τεχνικός -και ένας από τους βασικούς υποψηφίους για να αντικαταστήσει τον Φάμπιο Καπέλο όταν ο Ιταλός αποχωρήσει από τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας των «λιονταριών»- μας μίλησε για την ήττα της ομάδας του.

«Ηταν καλύτερη η ΑΕΚ. Θέλουμε δουλειά ακόμη. Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στο μέλλον. Δεν ήταν εύκολος αγώνας. Παίξατε καλά και δυνατά. Ήταν πράγματι ένα καλό τεστ για την Μπλάκμπερν». Ρωτήσαμε τον Αλαρνταϊς αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη της Ενωσης. «Εχει ορισμένους καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Σκόκο έχει πολύ καλά τεχνικά χαρίσματα και μπορεί να τριπλάρει οποιονδήποτε.

Ο Αυστραλός πιτσιρικάς (Μπερνς) δυσκόλεψε την άμυνά μας, όπως και ο Λυμπερόπουλος. Αν και μεγάλος σε ηλικία, είναι πολύ καλός παίκτης και έκανε πολύ δουλειά στο γήπεδο». Ο Αγγλος τεχνικός της Μπλάκμπερν σχολίασε και την ερώτησε που έγινε στον Ντούσαν Μπάγεβιτς από Αγγλο δημοσιογράφο, ότι οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν αντιαθλητικά. «Ορισμένοι παίκτες της ΑΕΚ ίσως να έπαιξαν λίγο περισσότερο δυνατά από άλλους, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είναι κάτι που κατακρίνω. Ήταν καλύτερη και δίκαια χάσαμε».

aek365.gr