ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Χ.Μπακαούκας: «Είμαι ΑΕΚτζής»

Να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, επιθυμεί ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ, σύμφωνα με δηλώσεις του στο «ora21».

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ, ο εμβληματικός αρχηγός της «Ένωσης», Χριστόφορος Μπακαούκας, εξέφρασε τους λόγους, αλλά και την χαρά του, για την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της ΑΕΚ.

«Οι λόγοι της ανανέωσης μου, είναι απλοί. Είμαι Αεκτζής και έχω δεθεί με αυτή την ομάδα, καθώς έχω ζήσει χαρές και λύπες φορώντας την «κιτρινόμαυρη» φανέλα». Στους λόγους της ανανέωσης, ο έλληνας δεξιός εξτρέμ, δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον πολύ καλό σχεδιασμό της διοίκησης για την επόμενη χρονιά. «Η διοίκηση κράτησε τον κορμό της περσινής ομάδας και ακόμα πραγματοποίησε και μια, δυο σημαντικές προσθήκες, κάτι το οποίο είναι πολύ καλό».

Ερωτώμενος για την ποινή την οποία έχει επιβληθεί στον «Δικέφαλο» (10 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και ακόμα 2 λόγο υποτροπής) η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την απουσία του κόσμου από τα εντός έδρας ματς, απάντησε: «Φυσικά και δεν είναι θετικό, πως θα παίζουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας χωρίς την συμπαράσταση των φιλάθλων μας. Ωστόσο έχουμε μάθει στα δύσκολα. Σίγουρα ο κόσμος είναι το μεγάλο μας «όπλο» και για αυτό τον περιμένουμε στα εκτός έδρας ματς να μας βοηθήσει, όπως πάντα κάνει άλλωστε».

Ως γνωστόν, ο περσινός τελικός κυπέλλου που δεν έγινε ποτέ, μετά από απόφαση του αθλητικού δικαστή και του Α.Σ.Ε.Α.Δ, θα διεξαχθεί μια εβδομάδα πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, μεταξύ του Δούκα και των Βριλησσίων. Αναφερόμενος σε αυτή την απόφαση, ο Χριστόφορος Μπακαούκας τόνισε: «Δεν είναι ευχάριστο, καθώς δεν φταίνε οι αθλητές αλλά ούτε η διοίκηση. Είμαστε στεναχωρημένοι καθώς μας πήραν την ευκαιρία να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Ενώ θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα στον φίλαθλο κόσμο τόνισε: «Θα πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε πως το FINAL 4, αλλά και κάθε αγώνας και γενικότερα ο αθλητισμός, είναι χαρά και διασκέδαση».

Τέλος, αναφερόμενος στους στόχους της νέας σεζόν, ο αρχηγός της ομάδας επισήμανε: « Η ομάδα πάει όπως κάθε χρόνο για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Θέλουμε κοντά μας τον κόσμο και φυσικά τον περιμένουμε δίπλα μας στα εκτός έδρας ματς, προκειμένου να μας βοηθήσει να πετύχουμε αυτούς τους στόχους.»

ora21.gr