ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Προτείνει λύσεις ο μάνατζερ του Αραούχο.

Να ενσωματωθεί ο Κάρλος Αραούχο με την υπόλοιπη ομάδα της ΑΕΚ, είτε να μείνει ελεύθερος πρότεινε ο μάνατζερ του 28χρονου μπακ, μιλώντας στην “SportDay”. «Αυτό που λείπει για να βρεθεί λύση είναι ο διάλογος. Πιθανότατα θα είχε βρεθεί αν η ΑΕΚ μας είχε πει στα ίσα και χωρίς μεσάζοντες για την πρόταση της Ιντεπεντιέντε», είπε ο Μαρσέλο Φραντσεσκίνι.

Μετά από έναν χρόνο στην ΑΕΚ, ο Αραούχο ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος επικαλούμενος σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο τρόπος που έγινε αυτό και κυρίως η στάση του μάνατζέρ του ενόχλησαν ιδιαίτερα την «Ένωση» κι έτσι το τελευταίο διάστημα ο ποδοσφαιριστής αποτελεί «ξένο σώμα»: «Ένας παίκτης που έχει άψογη συμπεριφορά επί ένα χρόνο δεν μπορεί σε μία μέρα να γίνει κακός χαρακτήρας. Ο Κάρλος (σ.σ.: Αραούχο) ζήτησε μία λύση λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μέλη της οικογένειάς του. Από τη στιγμή που δεν είναι δυνατός ο επαναπατρισμός του, θέλει να συνεχίσει την ΑΕΚ. Ούτως ή άλλως, αν δεν είχαν προκύψει αυτά τα προβλήματα στην οικογένειά του, δεν θα σκεφτόταν καν το ενδεχόμενο να φύγει. Δεν είχε λόγο να φύγει από την ΑΕΚ».

Για τον Αραούχο εκδήλωσε ενδιαφέρον η Ιντεπεντιέντε, η πλευρά όμως του παίκτη, όπως τόνισε ο Φραντσεσκίνι ενημερώθηκε από τρίτο και όχι άμεσα από την ΑΕΚ: «Αργεντινός μάνατζερ επικοινώνησε μαζί μου για να με ενημερώσει ότι Έλληνας μάνατζερ που χειρίζεται τη μεταγραφή του Αραούχο για λογαριασμό της ΑΕΚ, του μετέφερε πως η ελληνική ομάδα βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε. Μου ζήτησε να μιλήσω με τη “ρόχο” για το συμβόλαιο του παίκτη. Αυτός δεν είναι τρόπος επικοινωνίας. Δεν μίλησαν καν με την Ιντεπεντιέντε. Μπορούσε να με ενημερώσει απευθείας η ΑΕΚ και όχι με μεσάζοντες. 

Πρόταση από την Αργεντινή είναι απίθανο πλέον να προκύψει και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους. Την Πέμπτη λήγουν οι μεταγραφές στην Αργεντινή, μια και ξεκινά το πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν κλείσει τα ρόστερ τους και όσες ψάχνουν ακόμα παίκτες, θέλουν κυρίως επιθετικούς. Δεν νομίζω πως ψάχνει κάποια ομάδα δεξί μπακ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που λείπει είναι η επικοινωνία. Αν μιλήσουμε απευθείας θα βρεθεί λύση. Πιθανότατα θα είχε βρεθεί ήδη, αν η ΑΕΚ μας είχε πει στα ίσα και χωρίς μεσάζοντες για την πρόταση της Ιντεπεντιέντε».

Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα υπάρχουν δύο λύσεις υπάρχουν σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του 28χρονου δεξιού μπακ για να δοθεί τέλος στην υπόθεση: «Νομίζω πως ο Αραούχο εξακολουθεί να προπονείται ξεχωριστά από καπρίτσιο της ΑΕΚ. Οι λύσεις, κατά τη γνώμη μου, είναι δύο. Να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα ο Αραούχο ή να μείνει ελεύθερος». 

sportfm.gr