ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Τρέχουν να προλάβουν!

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός αποφάσισαν να μπουν σήμερα κιόλας τα συνεργεία στο ΟΑΚΑ με δικά τους έξοδα για να μπει νέος αγωνιστικός χώρος – Στόχος να είναι έτοιμος στις 19 Αυγούστου.

Αν το πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ γίνει στην Αθήνα, η ΑΕΚ θα πρέπει να γνωρίζει αν το ΟΑΚΑ θα είναι σε… θέση να φιλοξενήσει τον πρώτο επίσημο αγώνα της για την νέα σεζόν. Διότι όπως είναι αυτήν την στιγμή το μεγαλύτερο γήπεδο της χώρας, δεν πρόκειται να γίνει παιχνίδι εκεί! Ο αγωνιστικός χώρος έχει καταστραφεί (υπέστη καθίζηση!) και η ΑΕΚ είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση σε περίπτωση που τελικά το πρώτο ευρωπαϊκό ματς οριστεί στην Αθήνα (19/08). Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε σε επικοινωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και αποφασίστηκε από κοινού, να αρχίσουν εργασίες στο ΟΑΚΑ, δίχως να περιμένουν απόφαση της Πολιτείας.

Και αυτό με σκοπό για να γλιτώσουν χρόνο και να εξαντλήσουν κάθε περιθώριο, ώστε στις 19 Αυγούστου να είναι έτοιμο το γήπεδο (τρεις ημέρες μετά θα παίξει φιλικό ο ΠΑΟ με την ιταλική Τζένοα). Αναφορικά με τα έξοδα της ανακατασκευής του νέου αγωνιστικού χώρου θα τα καλύψουν από κοινού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός μια και ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε στους «πράσινους» ότι δεν δέχεται να πληρώσει εξ’ ολοκλήρου το ποσό το «τριφύλλι» αφού και η ΑΕΚ χρησιμοποιεί το γήπεδο (δεν θα ταίριαζε κάτι τέτοιο και στο προφίλ της ομάδας).

Τα συνεργεία, λοιπόν, μπαίνουν σήμερα στο Ολυμπιακό Στάδιο με απόφαση των δύο ομάδων που το χρησιμοποιούν μια και η (αμέτοχη) Πολιτεία τόσο καιρό απλά παρακολουθούσε, σφύριζε… αδιάφορα και δεν έπραττε το αυτονόητο. Δηλαδή, την άμεση αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ. Κάτι που θα κάνουν μόνοι τους τελικά ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.

aek365.gr