ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Λεονάρντο: Γίναμε οικογένεια με Λύμπε και Δέλλα.

Την αλλαγή κλίματος στα αποδυτήρια εξήρε στις δηλώσεις του από το Ζέεφελντ ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος μιλώντας στους απεσταλμένους στην Αυστρία, στάθηκε στην παρουσία των Λυμπερόπουλου και Δέλλα στην ομάδα που σε συνδυασμό με εκείνη των Καφέ, Γεωργέα έκαναν ξανά την ΑΕΚ «οικογένεια». Επίσης ο «Λεό» παραδέχθηκε ότι η ομάδα είχε προβλήματα στα αποδυτήρια την περσινή χρονιά, ενώ μίλησε και για τον εαυτό του και την απόδοσή του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Λεονάρντο:

Μια νέα χρονιά αρχίζει. Η περσινή δεν ήταν και τόσο καλή, ειδικά στο ξεκίνημα. Σε χαρακτήρισαν ακόμη και… γατί. Τι να περιμένουμε από τον Λεονάρντο τη νέα χρονιά;

«Για την περσινή χρονιά δε θέλω να βρω δικαιολογίες, αν και είχαν κάποιους λόγους. Δεν έκανα προετοιμασία με τον Λεβαδειακό. Φέτος θα δουλέψω πολύ σκληρά για να κάνω μια καλή χρονιά. Σίγουρα θα δουλέψω πολύ στην προετοιμασία. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί σαν μια οικογένεια, σίγουρα οι παίκτες που έφυγαν θα μας λείψουν αλλά η διοίκηση προσπαθεί να πάρει ποδοσφαιριστές ανάλογου επιπέδου».

Ποιους εννοείς;

«Τον Μαντούκα, τον Άλβες. Η διοίκηση προσπαθεί να πάρει νέους παίκτες σε αυτό το επίπεδο για να είμαστε καλύτεροι. Πρώτα, όμως, πρέπει να είμαστε οικογένεια, κάτι που δεν έγινε πέρυσι.

Γιατί δεν έγινε πέρυσι;

«Εγώ πιστεύω αυτοί που ήρθαν και ειδικά οι Λυμπερόπουλος και Δέλλας, με τον Καφέ και τον Γεωργέα, θα μας κάνουν οικογένεια στα αποδυτήρια».

Γιατί δεν ήσασταν οικογένεια πέρυσι;

«Ο καθένας έχει τον λόγο του. Εγώ έτσι το έβλεπα, μπορεί κάποιος να το έβλεπε αλλιώς».

Εσύ για ποιους λόγους πιστεύεις;

«Έπρεπε να είμαστε όλοι μαζί στα αποδυτήρια, να μιλήσουμε όλοι μαζί σαν μια ομάδα. Αυτό πιστεύω θα γίνει φέτος».

Θα σας ενώσουν οι Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Γεωργέας, Καφές;

«Σίγουρα θα μας βοηθήσουν πολύ. Πιστεύω αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ έχουμε αλλάξει πολύ».

Σας μιλάνε;

«Προσπαθούν να βοηθήσουν τους νέους. Αυτές τις πέντε μέρες που είμαστε εδώ ο Λυμπερόπουλος μου έχει μιλήσει πολλές φορές για το τι πρέπει να κάνω στο γήπεδο, ο Δέλλας το ίδιο. Είναι έμπειροι και ξέρουν καλύτερα από μένα».

Πού θεωρείς ότι πρέπει να βελτιωθείς φέτος;

«Με την προετοιμασία στη φυσική κατάσταση. Πέρυσι όπως είδατε κι εσείς στο 65-70 του κάθε αγώνα ήθελα να βοηθήσω αλλά δεν μπορούσα. Πάθαινα κράμπες και δεν μπορούσα να συνεχίσω στο ματς».

Ήταν, δηλαδή, κυρίως θέμα φυσικής κατάστασης και όχι τακτικής;

«Στην τακτική δουλέψαμε στην προπόνηση,. Δεν πιστεύω ότι είναι αυτό. Θέλεις να κάνεις ένα σπριντ και δεν μπορείς».

Αποδίδεις το ίδιο ως ακραίος στο 4-4-2 ή ως ελεύθερος στο κέντρο;

«Ανάλογα με το πώς παίζουμε. Όταν χρησιμοποιούμε το 4-4-2 είμαι σαν ένα χαφ. Στο 4-3-3 είμαι ένα χαφ που δε χρειάζεται τόσο πολύ να γυρίζει πίσω. Στον Λεβαδειακό στο 4-3-3 έπαιζα στην άκρη και αυτό μου αρέσει πολύ αλλά είναι θέμα προπονητή ποιο σύστημα θα χρησιμοποιούμε. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω».

Μπορεί η ΑΕΚ να πάρει το πρωτάθλημα;

«Σίγουρα. Αυτό θέλουμε και περιμένουμε».

Φτάνει το οικογενειακό κλίμα για να τα καταφέρετε;

«Το κλίμα στα αποδυτήρια θα φανεί και στα αποτελέσματα στο γήπεδο. Είναι ένας λόγος για να πάρουμε το πρωτάθλημα που περιμένουμε τόσα χρόνια».

Παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοι ενισχύονται σημαντικά; Δεν σε αγχώνει αυτό; Πιστεύεις από εσάς εξαρτάται αποκλειστικά;

«Δεν με αγχώνει, γιατί φέτος έχουμε χρόνο για να παίξουμε μαζί. Έχουμε ένα-δύο μήνες. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που είναι ένα χρόνο μαζί. Ο Ολυμπιακός είναι στο 60%-70%. Εμείς είμαστε μια νέα ομάδα που θα πρέπει σε δύο μήνες να κάνουμε ό,τι οι άλλοι που είναι ένα χρόνο μαζί».

Για τον Ντιόπ συζητάτε;

«Όχι, προσωπικά όχι. Εγώ βλέπω περισσότερο τα σάιτ από την Βραζιλία».

aek365.gr