ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

«Μόνο Νέα Φιλαδέλφεια»

Ο Σταύρος Αδαμίδης μίλησε και για το γηπεδικό θέμα, όπου ξεκαθάρισε πως όλες οι κινήσεις στρέφονται γύρω από την ιστορική έδρα της ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας μάλιστα κάποια στοιχεία του πρότζεκτ που εξετάζεται.

Στην συζήτηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τους απεσταλμένους του Τύπου, τέθηκε και το γηπεδικό θέμα της ΑΕΚ, με τον πρόεδρο της ομάδας να ξεκαθαρίζει πως όλες οι προσπάθειες έχουν πέσει πάνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε κοινή γραμμή με την Ερασιτεχνική αλλά και τα αρμόδια κρατικά όργανα, γίνεται προσπάθεια για την μεγάλη... επιστροφή στην φυσική έδρα της Ένωσης. Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αδαμίδης, το πλάνο που εξετάζεται αυτή την στιγμή κάνει λόγο για γήπεδο ποδοσφαίρου 30.000 θέσεων, με 8.000 θέσεις πάρκινγκ και χώρο 5.000 τ.μ για εμπορική χρήση από την ΑΕΚ, ενώ στο πρότζεκτ αυτό υπάρχει και το γήπεδο μπάσκετ, χωρητικότητας 5000 θέσεων.

Παράλληλα, πρόθεση της διοίκησης είναι να αξιοποιήσει την έκταση του παλιού ξενοδοχείου «Μπριτάνια», η οποία είναι απέναντι από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και ανήκει στην τράπεζα Πειραιώς. Μάλιστα, ο Αδαμίδης αποκάλυψε και ένα από τα ισχυρά χαρτιά των διαπραγματεύσεων που κάνει με τραπεζικούς οργανισμούς για την χρηματοδότηση του έργου και δεν είναι άλλο από το να δοθεί το όνομα αυτού του χρηματοδότη, στο νέο γήπεδο. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχουν ανακοινώσεις από την πλευρά της ΠΑΕ για να γνωρίζει και ο κόσμος την πορεία των συζητήσεων για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

aek365.gr