ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Του... χρόνου για Βέλλιο!

Μπορεί η ΑΕΚ να ανέβασε την προσφορά της στον Ηρακλή για την απόκτηση του Βέλλιου, αλλά η απάντηση που έλαβε ήταν και πάλι αρνητική. Έτσι στην Ένωση σκέφτονται να βάλουν μπροστά το εναλλακτικό πλάνο και να περιμένουν μέχρι τον Ιανουάριο για να αρχίσουν τις επαφές –απευθείας- με τον παίκτη και να τον κλείσουν.

Το συμβόλαιο του Βέλλιου με τον «Γηραιό» λήγει το επόμενο καλοκαίρι και από την αρχή του νέου έτους στην Ένωση θα έχουν την δυνατότητα να μιλούν με τους παίκτη χωρίς να χρειάζεται να αποσπάσουν πρώτα το «ναι» από τη ομάδα του.

Στην ΑΕΚ η τελευταία προσφορά στην ομάδα της Θεσαλονίκης για την παραχώρηση του Βέλλιου θεωρείται αρκετά ικανοποιητική. Ποια ήταν αυτή; Στην Ένωση έδιναν τον Δημήτρη Κουτρομάνο ως ελεύθερο, τον Γιαχάγα δανεικός με το μισό του συμβόλαιο πληρωμένο και 50.000 ευρώ από χρέος που έχει απομείνει από την μεταγραφή του Παναγιώτη Κονέ και σύμφωνα με πληροφορίες άλλον έναν παίκτη δανεικό του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.

Από την άλλη πλευρά στον Ηρακλή επιμένουν και ζητούν εκτός από τα ανταλλάγματα και 300.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά, βάσει της δύσκολης οικονομικής κατάστασης του Ηρακλή, στην ΑΕΚ κάποιοι πιστεύουν ότι δεν έχει τελειώσει το ζήτημα, και ευελπιστούν σε κάποια αλλαγή των δεδομένων.

sportfm.gr