ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Ντέλος κι επίσημα.

Λίγο μετά τις 16:00 ο Τόλης Ντέλος πέρασε από γραφεία της Ερασιτεχνικής για να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Ο νεαρός επιθετικός είχε ραντεβού με την διοίκηση της ομάδας ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ και αφού διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες έπεσαν οι υπογραφές.

Η συνάντηση έγινε σε αρκετά καλό κλίμα και όλο κύλησαν ομαλά έτσι ο Ντέλος θα φοράει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα για τον επόμενο χρόνο και θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό ενόψει της δύσκολης χρονιάς στην Α΄ Εθνική που ακολουθεί. Ο Τόλης διάλεξε ήδη και νούμερο στη φανέλα. Αν και επιθυμούσε να αγωνίζεται με το νούμερο 10 στην πλάτη τελικά θα έχει το 70 απο τη νέα σεζόν.
 
 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας ποδόσφαιρο σάλας της ΑΕΚ:
 
Το τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας της ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Τόλη Ντελου .

Έχοντας να αντιμετωπίσει  την αρνητική στάση της παλιάς του ομάδας αναγκάστηκε να πληρώσει απο την τσέπη του ένα σεβαστό ποσό για να μείνει ελεύθερος και να πάρει το δελτίο του δείχνοντας έτσι την αγάπη του για την ΑΕΚ και τον πόθο να φορέσει την κιτρινόμαυρη εμφάνιση .Του ευχόμαστε καλή επιτυχία και πολλά γκολ με την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας!

aek365.gr