ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Στο στόχαστρο της Μονακό ο Μπλάνκο!

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής που στο περσινό πρωτάθλημα αποδείχθηκε η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας, αποτελεί τον πρωταρχικό στόχο της Μονακό.

Σύμφωνα, μάλιστα, με γαλλικά δημοσιεύματα, ένας από τους παίκτες που έχουν μπει στο στόχαστρο των Μονεγάσκων είναι και ο Ίσμαελ Μπλάνκο, χωρίς ωστόσο να έχει υπάρξει επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της εφημερίδας «Le Parisien», το οποίο στη συνέχεια αναπαρήχθη από αρκετές ιστοσελίδες, οι «πρίγκιπες» έχουν στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Κέβιν Γκαμέιρο της Λοριάν και τον Αργεντίνο φορ της ΑΕΚ.

Μάλιστα, οι Γάλλοι θεωρούν ως επικρατέστερο τον «κιτρινόμαυρο» επιθετικό, επισημαίνοντας ότι είναι ένας παίκτης που «μπορεί να φέρει εμπειρία και γκολ στη Μονακό».

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι η Λοριάν θέλει αρκετά χρήματα για να παραχωρήσει τον Γκαμέιρο, ο Μπλάνκο θεωρείται καλή και αξιόπιστη λύση, αφού «πήρε δύο σερί χρονιές, το 2008 και το 2009 τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Να σημειωθεί ότι οι Μονεγάσκοι είχαν βρεθεί δυο ή τρεις φορές πέρσι στην Ελλάδα για να παρακολουθήσουν τον Μπλάνκο σε δράση και, έστω και αν η χρονιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή για τον Αργεντίνο, έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του Γκι Λακόμπ.

sentragoal.gr