ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

ΑΕΚ Academy στην Αυστραλία.

Ο Αδαμίδης ανακοίνωσε το πλάνο των τμημάτων υποδομής που θα δημιουργηθούν σε Σίδνεϊ, Μελβούρνη και στην συνέχεια σε όλη την χώρα.

 

Έτοιμο προς υλοποίηση είναι το σχέδιο για την δημιουργία ακαδημιών της ΑΕΚ στην Αυστραλία, κάτι που έκανε επίσημα γνωστό ο Σταύρος Αδαμίδης, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το πρωί στους απεσταλμένους του Τύπου. Ο πρόεδρος της Ένωσης, μίλησε για το πλάνο που έχει καταρτιστεί, όπου αφορά τμήματα υποδομών στο Σίδνεϊ, την Μελβούρνη και στην πορεία σε άλλες πόλεις της Αυστραλίας. Παρόντες ήταν ο Νέιθαν Μπερνς, ο Λίο Κάρις και Νταν Ντιλές με τον Αδαμίδη να τονίζει: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω την δημιουργία Ακαδημιών της ΑΕΚ στην Αυστραλία. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την υποδοχή και πιστεύουμε στο ποδόσφαιρο της Αυστραλίας.

Εμείς μάλιστα στην ΑΕΚ έχουμε και μια καλή προϊστορία με παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μας, όπως ο Τζίμης Πατίκας και ο Τέρι Μπατάλης. Η ΑΕΚ δίνει το όνομα και την τεχνογνωσία της, συνεργαζόμενη με δυο καταξιωμένους ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Αυστραλία, τον Λίο Κάρις και τον Νταν Ντιλές οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι για αυτό το νέο εγχείρημα. Η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα και τον πρώτο λόγο στο να παίρνει ποδοσφαιριστές από εδώ. Θα στέλνουμε προπονητές μας στην Αυστραλία οι οποίοι θα επιβλέπουν και θα συντονίζουν την δουλειά που θα γίνεται.

Επίσης οι προπονητές θα τσεκάρουν την πρόοδο των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα η ΑΕΚ θα έχει το δικαίωμα να φέρνει στην Ελλάδα ταλέντα από την Αυστραλία για να δοκιμαστούν στην πρώτη ομάδα. Είναι μια σημαντική επένδυση και μια προοπτική που ανοίγει νέους ορίζοντες. Το ίδιο θα επιδιώξουμε να κάνουμε στον Καναδά, την Αμερική και όπου αλλού υπάρχει έντονή ελληνική παρουσία.»

Δηλώσεις έκανε ο Νέιθαν Μπερνς: «Με την συμπαράσταση καλών προπονητών με αυτή την κίνηση θα υπάρχει όφελος τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τα παιδιά της Αυστραλίας. Υπάρχει ενδιαφέρον και αγάπη για το ποδόσφαιρο εδώ και πιστεύω ότι με την δημιουργία Ακαδημιών εδώ θα έχουν την δυνατότητα και άλλα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο». Μάλιστα, από την πλευρά τους ο Λίο Κάρις και ο Νταν Ντιλές ανέλυσαν το πλάνο τους επισημαίνοντας ότι έχουν ήδη βρει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις προκειμένου να στεγαστούν οι Ακαδημίες.

aek365.gr