ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Μπερνς:"Έχουμε τους καλύτερους οπαδούς"

Ο Νέιθαν Μπερνς μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα, την ΑΕΚ, την ζωή στην Αθήνα και τους οπαδούς της Ένωσης.

Δυο χρόνια βρίσκεται στην πατρίδα μας ο Νέιθαν Μπερνς και σε μια απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Goal.com, μίλησε για τον χρόνο προσαρμογής του, τον ελληνικό Τύπο και τους οπαδούς της Ένωσης.  

Η μετάβαση από την Αυστραλία στην Ευρώπη είναι πάντα δύσκολη για ένα νέο παιδί που ασχολείται με το ποδόσφαιρο, αφού το επίπεδο είναι εντελώς διαφορετικό.

Αυτό επισήμανε και στην συνέντευξη του 22χρονος άσος της ΑΕΚ Νέιθαν Μπερνς, ο οποίος μετά από δυο χρόνια στην Ελλάδα, φαίνεται πως άρχισε να βρίσκει τα πατήματα του.

"Αυτό είναι το θέμα. Όταν πας σε μια ξένη χώρα πρέπει να μάθεις να ζεις χωρίς ανέσεις (τουλάχιστον στην αρχή). Πλέον έχω προσαρμοστεί. Βρίσκομαι στην Ελλάδα δυο χρόνια και έχω καταλάβει την κουλτούρα. Ξέρω πλέον πως σκέφτονται. Το πάθος για το ποδόσφαιρο εδώ δεν έχει καμία σχέση με την Αυστραλία".

Για την ΑΕΚ και τους οπαδούς της τόνισε:

"Είναι πιθανόν οι καλύτεροι στην Ελλάδα. Στα ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού, βλέπεις στα μάτια τους το πάθος και την πίστη στην ομάδα. Δεν είναι απλά μια ομάδα. Είναι κουλτούρα. Το έχω βιώσει και νιώθω και εγώ το ίδιο πάθος".

"Ότι κάνουμε βγαίνει στον Τύπο την επόμενη μέρα"!

Μιλώντας για τον Τύπο στην Ελλάδα, ο 22χρονος άσος της ΑΕΚ τόνισε πως πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στην χώρα μας, αφού τα ΜΜΕ τα μαθαίνουν όλα αμέσως.

"Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο στην καριέρα μου και γι' αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στο πως περιγράφεις κάτι. Το ίδιο ισχύει και για τα ΜΜΕ. Είναι αρκετά αυστηροί, ειδικά εδώ στην ομάδα υπάρχει μια εφημερίδα (προσκείμενη στην ΑΕΚ) που βγαίνει κάθε μέρα και έχει πολλές πληροφορίες με το τι συμβαίνει".

Τέλος για τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα, είπε:

"Πρέπει να προσέχεις με αυτά τα πράγματα, γιατί τα χρήματα παίζουν μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Κάθε μέρα πρέπει να ανησυχείς για το συμβόλαιο σου. Είναι μεγάλο πρόβλημα. Προσπαθούν να το διορθώσουν στην ομάδα όμως συνέχεια έρχονται καινούργιοι πρόεδροι.

Τώρα όμως έχουμε μια καλή βάση με έναν καλό πρόεδρο. Πιστεύω πως το μέλλον έχει μπει σε σωστές βάσεις".

sport24.gr