ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Πήρε Ντιόπ η ΑΕΚ!

Ο Σταύρος Αδαμίδης ολοκλήρωσε σήμερα το μεσημέρι τις συζητήσεις (ξεκίνησαν από το πρωί), με την διοίκηση της Πόρτσμουθ και συγκεκριμένα με τον Ανδρέα Ανδρονίκου. Οπως αναμενόταν υπήρξε οριστική συμφωνία μεταξύ του προέδρου της Ενωσης και του εκτελεστικού Διευθυντή των Πόμπεϊς για το μεγάλο μεταγραφικό deal της ΑΕΚ.

Ετσι, ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ ντύνεται οριστικά πια στα κιτρινόμαυρα και η ΑΕΚ πετυχαίνει τον μεγάλο μεταγραφικό στόχο της για αυτό το καλοκαίρι, με σκοπό να λύσει το πρόβλημα στα αμυντικά χαφ.

Ο πρόεδρος της Ενωσης μετά το τέλος της συνάντησης με την Πόρτσμουθ, μίλησε για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής με τον ίδιο τον Ντιόπ και τους μάνατζερ του και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσεις για τα ευχάριστα, αφού τίποτε δεν μπορεί να χαλάσει πλέον το deal… Μάλιστα, αναμένεται και μία συνάντηση του παίκτη με την Πόρτσμουθ, για κάποιες περσινές οφειλές προς τον Σενεγαλέζο. Το πιθανότερο είναι απόψε κιόλας μετά τα μεσάνυχτα Σταύρος Αδαμίδης και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ να έρθουν στην Αθήνα με τον κόσμο της ΑΕΚ να περιμένει πως και πως την άφιξη του... θηρίου!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σταύρος Αδαμίδης πήγε στο Λονδίνο με διάθεση εξ'αρχής να ντύσει τον παίκτη στα κιτρινόμαυρα και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει με την ΑΕΚ να πληρώνει ένα ποσό περίπου 200.000 ευρώ στην Πόρτσμουθ για να κάνει δικός της το «θηρίο» . Ο παίκτης όπως και να έχει απόψε ή το αργότερο αύριο θα έρθει στην Αθήνα για να τελειώσει και τυπικά την μεταγραφή του (ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές) μια και υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία με την ΑΕΚ για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ύψους 800.000 ευρώ. Ετσι, την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στο Ζέεφελντ της Αυστρίας ώστς να ενσωματωθεί με την Ενωση και να τεθεί στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς για να αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ με την παρουσία του στο κέντρο.

aek365.gr