ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

«Θα γίνει ο ηγέτης της ΑΕΚ»

Στο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ ο Ντιούφ δεν αγωνίστηκε λόγω κάποιων ενοχλήσεων που ένιωθε, όμως παραμένει ένα από τα μεγάλα αστέρια της ομάδας.

Συναντήσαμε τον Σενεγαλέζο επιθετικό της Μπλάκμπερν στο εστιατόριο του «Sydney football stadium» και βρήκαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε για λίγα λεπτά μαζί του για το ματς, καθώς και για τον συμπατριώτη του, Μπούμπα Ντιόπ.

«Η ΑΕΚ ήταν ανώτερη. Έχει πολύ καλή ομάδα. Μου άρεσε το παιχνίδι της και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερη από εμάς». Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ αναφέρθηκε και στους παίκτες που ξεχώρισε. «Το 32 (Σκόκο) είναι ένας παίκτης που μπορεί εύκολα να αγωνιστεί σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα. Πολύ καλός ήταν και ο επιθετικός που πέτυχε το δεύτερο γκολ. Δεν θυμάμαι το όνομά του, αλλά είναι γνωστή φυσιογνωμία (σ.σ. Λυμπερόπουλος)». Για τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ είπε: «Στο παιχνίδι με εμάς ίσως να μην ήταν τόσο καλός, αλλά να είστε σίγουροι πως σύντομα θα γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Εχει ακόμα μπροστά του αρκετά χρόνια καλού ποδοσφαίρου».

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στη μία από τις δύο φωτογραφίες, οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν μια ολιγόλεπτη συνομιλία μετά το τέλος του αγώνα. Όπως μας είπε ο Ντιούφ, ο νεοαποκτηθείς άσος του Δικεφάλου του ανέφερε πως είναι χαρούμενος για την επιλογή του να αγωνιστεί στην ΑΕΚ, αλλά πως δεν είναι ακόμα αγωνιστικά απόλυτα έτοιμος.

aek365.gr