ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Ετοιμος για επιστροφή o Κέζος.

Σταντ μπάι έχουν στην ΑΕΚ τον Αντώνη Κέζο. Τι και αν πριν από λίγους μήνες τους γύρισε την πλάτη για να πάει στον Παναθηναϊκό, τι κι αν έφυγε κακήν κακώς από την Παιανία πριν συμπληρώσει καν τρίμηνο, οι θαυμαστές της δουλειάς του στην Ενωση παραμένουν αρκετοί.

Λέγεται, μάλιστα, πως διατηρεί καλές σχέσεις με αρκετούς παίκτες, πως ξέρει την ομάδα και είναι προσιτή οικονομικά επιλογή. Ο μόνος λόγος που δεν επέστρεψε ακόμα, είναι μήπως ο νέος προπονητής επιθυμεί να φέρει δικό του γυμναστή στους άμεσους συνεργάτες του.

Εκτός πάντως από υμνητές υπάρχουν και επικριτές του Κέζου στην ΑΕΚ, γιατί όπως βοά η πιάτσα ο Κώστας Αντωνίου, πριν αποφασίσει τη λύση της συνεργασίας με τον Κύπριο γυμναστή -πέρα από την ΕΔΕ που διενήργησε στα ενδότερα της Παιανίας- απευθύνθηκε και σε γνωστούς του στην Ενωση. Και προφανώς αυτά που άκουσε ενίσχυσαν την πρόθεσή του να αλλάξει γυμναστή η ομάδα...

Μονά ζυγά κερδισμένος ο Αδαμίδης

Κουτί ήρθε για τη διοίκηση της ΑΕΚ η παραίτηση Μπάγεβιτς. Ο Αδαμίδης βγήκε από τη δύσκολη θέση και πλέον μπορεί να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο του. Γιατί όσο κι αν κράτησε η ανακωχή του καλοκαιριού, δεν έπαυε να είχε προσωρινό χαρακτήρα. Ηταν προφανές πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε διαφορετικές σκέψεις στο μυαλό του. Ενα διαφορετικό πλάνο, το οποίο δεν μπορούσε να εφαρμόσει ο Μπάγεβιτς.


Αλλά δεν μπορούσε να τον βγάλει από τη μέση, δίχως να έρθει σε μεγάλες συγκρούσεις. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, ο Αδαμίδης ήταν μονά ζυγά κερδισμένος. Αν αποτύχει η ομάδα, φταίει ο Μπάγεβιτς. Αν πετύχει η ομάδα, δικαιώνεται από την άμεση αντικατάστασή του. Τη δουλειά του έκανε εύκολη ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ με την παραίτησή του. Ισως, τώρα, να υπάρξει γύρω από την ομάδα και περισσότερη ειλικρίνεια στις σχέσεις.


sentragoal.gr