ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

«Ξεφτιλίζετε την φανέλα της ΑΕΚ!»

Ο Σταύρος Αδαμίδης πήγε σήμερα στους Θρακομακεδόνες, χαιρέτισε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τους Μπουρουτζίκα – Γεωργαμλή μέχρι την πόρτα των αποδυτηρίων και αφού παρουσίασε τους Χριστόφορο Κόλα και Αρναρ Γκρέταρσον στους παίκτες ως τεχνικό δίδυμο, τους έβαλε… γκάζια.

Και αυτό διότι μπορεί να έχει (μεγάλες) ευθύνες ο Μπάγεβιτς για την άθλια εικόνα της ΑΕΚ, αλλά και οι παίκτες δεν μπορούν να είναι άμοιροι ευθυνών έχοντας δύο ήττες από ομάδες που πέρυσι έπαιζαν στην Β’ εθνική…


«Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα και με την εικόνα που δείχνουμε, ξεφτιλίζεται η φανέλα της ΑΕΚ. Να ξέρετε ότι είναι πολύ κοντινά τα όρια ανάμεσα στην αποθέωση και την αποδοκιμασία κι εσείς κινδυνεύετε να τα ξεπεράσετε. Εμείς συνεχίζουμε να σας πιστεύουμε.

Είμαστε εδώ για να σας στηρίξουμε, αλλά πρέπει κι εσείς να δείξετε ότι το αξίζετε. Θα πρέπει από εδώ και πέρα να στηρίξετε τον νέο προπονητή όποιος και να είναι αυτός. Να τον σέβεστε και να ακούτε τις οδηγίες του. Προχωράμε. Πρέπει να κάνουμε όλοι ότι μπορούμε. Να τα δώσουμε όλα για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας», ήταν τα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη.


aek365.gr