ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Νικολαΐδης: «Προσηλωμένοι στη δουλειά μας»

Την ευκαιρία να προπονηθούν ανενόχλητοι στο κλειστό του ελληνικού, είχε σήμερα (9/9) η ομάδα της ΑΕΚ, καθώς αυτή τη φορά οι πόρτες ήταν ανοιχτές.

«Εμείς κοιτάμε την δουλειά μας και να είμαστε έτοιμοι το συντομότερο δυνατό και στην καλύτερη κατάσταση. Οι υπεύθυνοι προσπαθούν για το καλύτερο. Πιστεύουμε και ελπίζουμε όλες οι προσπάθειες να έχουν αίσιο τέλος» δήλωσε ο Νικολαϊδης.

Εν συνεχεία, ο Ελληνας σμολ φόργουορντ ρωτήθηκε αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για το κύπελλο στις 22 του μήνα με το Περιστέρι και απάντησε: «Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα δεδομένης της κατάστασης. Όλες οι ομάδες έχουν προβλήματα. Γενικά το ελληνικό μπάσκετ έχει προβλήματα, δεν θέλουμε να ζοριστούμε προκειμένου να είμαστε έτοιμοι στο κύπελλο. Να προετοιμαστούμε σταδιακά και σωστά για να εμφανιστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα που είναι και ο βασικός στόχος».

Δηλώσεις έκανε και ο Ακης Καλλινικίδης, ο οποίος σχολίασε: «Όλοι έχουμε γνώση της κατάστασης. Ήταν επιλογή μας να μείνουμε εδώ. Προβλήματα θα υπάρχουν το θέμα είναι να είναι όσο γίνεται λιγότερα και κάποια στιγμή να λύνονται. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στο γήπεδο μας. Είναι σίγουρα μια πολύ καλή εξέλιξη αυτή.

Εύχομαι να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα για να μπορέσουμε ως ομάδα και παίκτες να δείξουμε την πραγματική μας αξία. Γιατί όσο και να λέμε ότι είμαστε επαγγελματίες και δεν επηρεαζόμαστε είναι δύσκολο να μην επηρεαστείς. Ελπίζω να έχουμε καλύτερη οργάνωση από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος ισχυρός επιχειρηματίας, ώστε να μπορούμε να σταθούμε αξιοπρεπώς. Είμαστε σε οριακό σημείο?».

Από ' κει και πέρα, όπως έγινε γνωστό σήμερα (9/9) η ΚΑΕ ΑΕΚ δεν πήρε πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, ωστόσο όπως διαβεβαιώνουν οι άνθρωποι της, το θέμα είναι καθαρά
 διαδικαστικό και θα έχει άισιο τέλος εντός των προσεχών ημερών.

sentragoal.gr