ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Σκόκο: Θέλω πολύ να μείνω ! ! !


Λίγους μήνες πριν, ο Νάτσο Σκόκο δεν ήθελε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση για το αν θα επιθυμούσε την παραμονή του στην ΑΕΚ. Τα δεδομένα φαίνεται πως έχουν αλλάξει σε σχέση με τότε και με χθεσινές δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος επιθυμεί την παραμονή του και μάλιστα έχει μεγάλη διάθεση, αρκεί να υπάρξουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και από τις δύο πλευρές: «Θέλω να μείνω στο περιθώριο των συζητήσεων.

Θέλω να μείνω στην ομάδα. Έχω την διάθεση να παραμείνω και μάλιστα μεγάλη, αλλά πρέπει να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις. Εμένα η δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο. για το τι θα γίνει με τις διαπραγματεύσεις πάρτε τηλέφωνο τον εκπρόσωπό μου. Έχουμε την διάθεση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Το καλό είναι πως μετά την ήττα με την Κέρκυρα επανήλθαμε και είμαστε αποδοτικοί. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και αυτό είναι που έχει σημασία», για να δικαιολογήσει εν συνεχεία τους λόγους που άλλαξε στάση. Πέρσι ήμασταν εκτός στόχων από νωρίς, ενώ φέτος έχουμε την ελπίδα». Τέλος, το σχόλιο του για το παιχνίδι ήταν: «Πιστεύω ότι μπήκαμε καλά, μας επηρέασε λίγο το γκολ που δεχθήκαμε, όμως το επιπλέον γκολ που δεχθήκαμε, μας έφερε ηρεμία»

aek365.gr