ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Οικονομικός «βραχνάς»!

Νέο πρόβλημα και μάλιστα ιδιαίτερα σοβαρό προέκυψε τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ και έχει να κάνει με κάποια σημαντικά χρέη του συλλόγου, για τα οποία πρέπει να βρει λύση ο Σταύρος Αδαμίδης.

Συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Ένωσης ενημερώθηκαν από την Πολιτεία για τα χρωστούμενα που έχουν σχετικά με τη χρήση του ΟΑΚΑ, ενώ πάντα υπάρχει στο μυαλό τους και η τελευταία δόση για την μεταγραφή του Τζιμπούρ, η οποία πλησιάζει.

Περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο…

Ο Υφυπουργός Υγείας και Άθλησης αρμόδιος σε θέματα αθλητισμού, Χρήστος Αηδόνης την Τετάρτη επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου ώστε να δει την κατάσταση του χλοοτάπητα. Μάλιστα, σε σχετικές δηλώσεις που έκανε, έδωσε νέα υπόσχεση πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ωστόσο, από την συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Σταδίου, προέκυψε και άλλη μία ιδιαίτερα σημαντική είδηση για την Ένωση.

Ο κ. Αηδόνης έδωσε σχετική εντολή, ώστε οι υπεύθυνοι του Σταδίου να επικοινωνήσουν με τους «κιτρινόμαυρους» και να απαιτήσουν τα χρωστούμενα. Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ έχει οφειλές για την χρήση του Ολυμπιακού Σταδίου, που αγγίζουν τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η Ένωση θα πρέπει μέχρι τον Ιανουάριο να έχει βρει τα χρήματα και να έχει πληρώσει, αλλιώς θα έχει σοβαρό πρόβλημα.

sportdog.gr