ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Εντυπωσιακή ήταν η ποδηλατική ομάδα της ΑΕΚ.

Σαρωτική ήταν η AEK στον αγώνα αντοχής δρόμου που διοργάνωσε η ΠΕΠΑ στο Άστρος Κυνουρίας. Ο Λουκάς Καταπόδης σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή έχοντας πλάι του τον Παναγιώτη Σκυλοδήμο. Το μαγικό Ενωσίτικο δίδυμο έκανε πάλι το 1-2 στην κατηγορία Masters Β'. Στο βάθρο ανέβηκαν στην ίδια κατηγορία ο Δημήτρης Καραμπέρος (4ος) και ο Μπάμπης Μαλισιάνος (5ος).

Αντιλαμβάνεστε την εικόνα με 4 ποδηλάτες της ΑΕΚ στο βάθρο. Παραλίγο να πλασαριστεί στην εξάδα και ο Λευτέρης Παπουτσάς ο οποίος τελικά κατετάγη 7ος. Η ORIGINAL Άργους ήταν εκεί αποθέωσε τους αθλητές μας τόσο στην απονομή όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Πλούσιο φωτογραφικό υλικό θα έχουμε σε λίγο.

Στην κατηγορία Masters Α' ο Γιώργος Φατούρος πήρε το αργυρό μετάλλιο, ενώ ο Γιώργος Χατζημανώλης είχε πρόβλημα με το σασμάν και αναγκάστηκε να σταματήσει από τις αρχές του αγώνα. Πρόβλημα είχε και ο Μυλωνάς ο οποίος και αυτός αναγκάστηκε να εγκαταλείψει αφού έσπασε ο τροχός του. Επίσης δεν τερμάτισε και ο Γιώργος Καούρης.

Καλά τα πήγε ο Διαμαντής Πανόπουλος αλλά και οι Γρηγόρης Φύτρος, Διονύσης Κεδίκογλου και Παντελής Πατέλος (Masters Β'). Στην κατηγορία Masters Γ' ο Ανέστης Παπιομύτης ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 6η θέση.


aek365.gr