ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Παίρνουν σειρά.

Μετά τον Ράφικ Τζεμπούρ η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να προχωρήσει τις υποθέσεις των Νάτσο Σκόκο και Ίσμαελ Μπλάνκο έτσι ώστε να κλείσει το μέτωπο των ανανεώσεων και να προχωρήσουν απερίσπαστοι όλοι στο αγωνιστικό κομμάτι.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ κατάφερε ένα αρκετά καλό deal με την ανανέωση συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ, ωστόσο δεν έλειψαν οι… μουρμούρες από τους «λάτιν» της ομάδας καθώς θεώρησαν ότι αδικούνται από τη στιγμή που δεν τους γίνεται ανάλογη πρόταση ανανέωσης με αυτή που έγινε στον «τρομοκράτη».

Ο Σταύρος Αδαμίδης θέλει να προλάβει κατά κάποιο τρόπο τις εξελίξεις και έτσι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα κάνει την ενημέρωσή του προς την πλευρά των δύο Αργεντινών ποδοσφαιριστών, ετοιμάζοντας τις τελικές προτάσεις των «κιτρινόμαυρων» για την ανανέωση των συμβολαίων τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νάτσο Σκόκο στις προθέσεις των ιθυνόντων του «δικεφάλου» είναι να του προσφέρουν αύξηση αποδοχών και να φτάσουν αυτές τις 800.000 ευρώ το χρόνο. Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντινός αμείβεται τώρα με 600.000 ευρώ και φέρεται να ζητά περίπου 1 εκατ. ευρώ για να συμφωνήσει. Παράλληλα, στην Ένωση είναι αισιόδοξοι ότι ο βιρτουόζος μέσος θα δεχθεί την πρότασή τους αφού στις προθέσεις τους είναι να του κάνουν ξεκάθαρο ότι δε θα σταθούν εμπόδιο σε ενδεχόμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό.

Όσο για τον Ίσμαελ Μπλάνκο, το… «ταβάνι» για την πρόταση της ΑΕΚ φέρεται να είναι ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ το χρόνο, αυξάνοντας έτσι τις αποδοχές του «Ζορό» που ανέρχονται στις 450.000 ευρώ στην παρούσα φάση. Ο Μπλάνκο επιμένει από την πλευρά του στη συμφωνία που είχε κάνει ο μάνατζέρ του με την διοίκηση Θανόπουλου και προέβλεπε αποδοχές της τάξης των 700.000 ευρώ, κάτι που δύσκολα θα κάνει πράξη η διοίκηση Αδαμίδη.



sportaction.gr