ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Σήκω φύγε μόνος σου!»

Την οικειοθελή αποχώρηση του Μιχάλη Κουκουλάκη ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ Σταύρος Αδαμίδης, διαφορετικά προανήγγειλε ότι θα κινήσει διαδικασίες για αγωγές, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα!

«Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να διαιτητεύσει ξανά, ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Αν δεν το κάνει ελπίζω να λάβει μέτρα η ΚΕΔ», τόνισε και συμπλήρωσε πως «δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής, δεν υπάρχει ποινή, πιστεύω δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος».

«Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε, ειδικά αν δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο Κουκουλάκης. Το έχουμε πει και στο παρελθόν, η ΑΕΚ δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε από το πρωτάθλημα θα το κάνουμε», συνέχισε στις δηλώσεις του, εξερχόμενος από τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο για περίπου μιάμιση ώρα.

«Δε νομίζω να φτάσουμε στο σημείο της αποχώρησης», πρόσθεσε πάντως ο Αδαμίδης, που υπογράμμισε πως «χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα ώστε να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο στη χώρα μας, θα συζητήσουμε τις επόμενες μέρες ξανά» κι έκανε λόγο για μια «ειλικρινή συζήτηση με τον κύριο Πιλάβιο». 

Οταν ρωτήθηκε για τις κυρώσεις που μπορεί να έχει η ΑΕΚ (σ.σ. βάσει του κανονισμού της FIFA), αν αποφασίσει να καταθέσει αγωγές ή να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν είναι ώρα να μιλάμε για νομικά θέματα».

«Πιστεύω τις επόμενες μέρες θα αλλάξει κάτι, είμαι αισιόδοξος, παρά ταύτα η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει δύσκολη», εκτίμησε ο Αδαμίδης. Νωρίτερα πάντως επικράτησε και ένταση στα γραφεία της ομοσπονδίας, από όπου οι παρευρισκόμενοι ρεπόρτερ άκουσαν φωνές από τον Πιλάβιο, ο οποίος δεν έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση.

Εξάλλου, στη συνάντηση, η οποία κράτησε σχεδόν μία ώρα και 20 λεπτά, έδωσε το «παρών» και ο πρόεδρος της ΚΕΔ Βασίλης Τεροβίτσας, ο οποίος πήγε στο γραφείο γύρω στις 11.30, αλλά αποχώρησε ένα τέταρτο μετά...  Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Δημήτρης Καπετανάκης, μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΚ.


sentragoal.gr