ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Μήνυμα Καραμανλή: «Ή παίζετε ή φεύγετε»

Ο Μπάμπης Καραμανλής έστειλε τελεσίγραφο στους τρεις παίκτες της ΑΕΚ (Δορκοφίκη, Νικολαΐδη, Καλλινικίδη) που είναι στον αέρα (δεν έχουν υπογράψει ακόμα συμβόλαια) μετά την καθυστέρηση (η Ενωση πήρε παράταση έως την Παρασκευή) στο θέμα της χορήγησης πιστοποιητικού συμμετοχής στην Α1 από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, ότι αν δεν παίξουν με την ομάδα στο Κύπελλο (την άλλη Τρίτη) κόντρα στο Περιστέρι, τότε η ομάδα θα τους πει «αντίο».

Οι τρεις παίκτες σκέφτονται το όλο θέμα και το πρόβλημά τους είναι ότι αν η ΑΕΚ δεν πάρει πιστοποιητικό και έχουν παίξει ήδη στο Κύπελλο, τότε βάσει των κανονισμών δεν μπορούν να παίξουν σε άλλη ομάδα της μεγάλης κατηγορίας φέτος. Το θέμα της παράτασης, πάντως, δεν ανησυχεί την ΑΕΚ. Το θέμα κόλλησε στην εγγυητική επιταγή. Η Ενωση ξεκαθάρισε ότι επειδή έχει μπει στο άρθρο 99 περί ρύθμισης χρεών δεν κινδυνεύει από τα παλιά χρέη και έτσι δεν υπάρχει λόγος να καταθέσει επιταγή (από εκεί εισπράττονται τα λεφτά που χρωστάει η ομάδα).

Η ΕΕΑ έδωσε παράταση στην ομάδα έως την Παρασκευή να ξεκαθαρίσει το θέμα και οι "κιτρινόμαυροι" έλεγαν ότι ακόμα κι αν ζητηθεί η επιταγή, τότε ο σύλλογος θα τη δώσει και η ΑΕΚ θα πάρει κανονικά το πιστοποιητικό. Στο μεταξύ, την Κυριακή θα έρθουν τελικά στην Αθήνα οι Μελς, Μακ και Καστλ, ενώ ο Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς αναμένεται να κλείσει.
sentragoal.gr