ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Τρίτη άρνηση από Μπλάνκο και οριστικό τέλος!

Τέλος… κακό, όπως όλα δείχνουν για τον Ισμαέλ Μπλάνκο και την διοίκηση της ΑΕΚ. Οι δύο πλευρές δεν κατόρθωσαν να βρουν την «χρυσή τομή» και να προχωρήσουν σε ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη, που όπως αποκαλύπτει η «SportDay» απέρριψε, μέσω του μάνατζέρ του, τρίτη συνεχόμενη πρόταση της «Ένωσης».
Ο Γκουστάβο Οναϊντία, μιλώντας αποκλειστικά στην «SportDay», έκανε λόγο για πρόταση ανεπαρκή που δεν ανταποκρίνεται στις επιθυμίες του Αργεντινού αλλά και σε όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. «Έλαβα την πρόταση της ΑΕΚ και απάντησα αμέσως αρνητικά, διότι θεωρούμε ότι δεν ανταποκρίνεται σε όσα έχει προσφέρει ο Ισμαέλ αυτά τα τρία χρόνια. Η πρόταση κρίνεται ανεπαρκής για να ανανεώσει ο παίκτης το συμβόλαιό του και είναι πολύ μακριά από αυτά που ζητούσαμε! Ευχαριστούμε την ΑΕΚ για την προσπάθεια που κάνει να τον κρατήσει, προσφέροντάς του όσα κρίνει πως πρέπει να του προσφέρει. 

Και ο Μπλάνκο, όμως, έχει το δικαίωμα να κρίνει ότι αυτά δεν είναι ικανοποιητικά σε σχέση με όσα έχει δώσει στην ομάδα. Δεν ξέρω αν αυτή ήταν η τελική πρόταση της ΑΕΚ, αυτό το ξέρει η διοίκησή της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ατζέντης του Μπλάνκο, που απέρριψε την νέα πρόταση λίγα λεπτά μετά την κατάθεσή της.

«Με την πρόταση αυτή δεν ανταμείβεται»!

Ο Οναϊντία δεν θέλησε να αποκαλύψει την ακριβή προσφορά, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες ανέρχεται στις 500.000 ευρώ. «Είναι πολύ μικρότερη, αλλά εμείς δεν κρίνουμε τις άλλες προτάσεις. Κρίνουμε τι έχει προσφέρει ο παίκτης και θεωρούμε ότι με την πρόταση αυτήν δεν ανταμείβεται», δήλωσε σχετικά ο μάνατζερ του παίκτη, αναφερόμενος συγκριτικά με τις αποδοχές που θα λαμβάνει ο Ραφίκ Τζεμπούρ μετά την ανανέωση της συμφωνίας του με το «Δικέφαλο».
«Θέλω να πιστεύω ότι ο παραγκωνισμός του δεν έχει να κάνει με τις προτάσεις που απορρίψαμε»

Στο ερώτημα αν η τρίτη απόρριψη είχε να κάνει και με αγωνιστικούς λόγους ο Οναϊντία δήλωσε ότι: «Με τον πρόεδρο της ΑΕΚ συζητάμε το οικονομικό. Το αγωνιστικό το κερδίζει κάθε παίκτης στο γήπεδο. Προς το παρόν ο προπονητής κρίνει πως κάποιος άλλος επιθετικός μπορεί να προσφέρει περισσότερα από τον Μπλάνκο».

Βέβαια ο ατζέντης του Αργεντινού δεν διέψευσε τις πληροφορίες της εφημερίδας ότι ο παίκτης δεν αγωνίζεται επειδή δεν δίνει καταφατική απάντηση στους διοικούντες την ομάδα. «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό. Όπως γνωρίζετε, όμως, ο Μπλάνκο ήδη δεν αγωνίζεται. Θέλω να πιστεύω ότι ο παραγκωνισμός του δεν έχει να κάνει με τις προτάσεις που απορρίψαμε, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά», τόνισε.


Αυτό είναι το τέλος...

Ο Σταύρος Αδαμίδης από την πλευρά του μετά και το τρίτο «όχι», φέρεται να έδωσε οριστικό τέλος στην υπόθεση. «Θα δημοσιοποιήσω την πρόταση για να ξέρει ο κόσμος τι απορρίψατε. Καλή τύχη στον Ισμαέλ!», ήταν το mail που έστειλε στον ατζέντη του «Ζορό», ο οποίος απάντησε λέγοντας: «Θέλουμε κι εμείς να δημοσιοποιήσετε την πρόταση, για να ξέρει ο κόσμος και να κρίνει. Καλή τύχη στην ΑΕΚ».


s-day.gr