ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Χειρουργήθηκε ο Τσιάρτας!

Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση που υποβλήθηκε  ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο «el mago» χειρουργήθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών από τον υπεύθυνο του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ,

Παντελή Νικολάου. Υπενθυμίζεται ότι ο βετεράνος άσος με το φοβερό αριστερό πόδι-διαβήτη, τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Πανιώνιο την Τετάρτη στη Νέα Ερυθραία, στο τουρνουά που άνοιξε την αυλαία των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων της περιοχής, «Αλλοτινές Πατρίδες 2010».

Συγκεκριμένα ο Τσιάρτας υπέστη ρήξη στον αχίλλειο τένοντα και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Ο 38χρονος πρώην άσος της «Ένωσης» δέχτηκε την Πέμπτη αμέτρητα τηλεφωνήματα από τους υπόλοιπους παλαιμάχους, οι οποίοι του ευχήθηκαν καλή επάνοδο. Αύριο το πρωί θα πάρει εξιτήριο και σε ενάμιση μήνα αναμένεται να βγάλει το νάρθηκα που του έχει τοποθετηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παλαίμαχοι είχαν αντιρρήσεις αρχικά για την πραγματοποίηση του αγώνα με τους «κυανέρυθρους», λόγω των τελευταίων γεγονότων με τους φιλάθλους του Πανιωνίου και το γήπεδο της Νέας Σμύρνης για το ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Νταντί. Ωστόσο, ύστερα από ώριμη σκέψη, αποφάσισαν να παίξουν. Θεώρησαν ότι δεν πρέπει να δοθεί κακή εικόνα προς τα έξω, με δεδομένο ότι  υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δυο ομάδων (των βετεράνων), οι οποίες έχουν αναμετρηθεί και κατά το παρελθόν σε φιλικές αναμετρήσεις.

Εκτός από τον Τσιάρτα ο Παντελής Νικολάου χειρούργησε και άλλον ένα παλαίμαχο της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Ανδρέα Καρακίδη, ο οποίος είχε πρόβλημα στον μηνίσκο. Ο «κιτρινόμαυρος» βετεράνος αναμένεται να πάρει και αυτός εξιτήριο αύριο και να βρεθεί στο πλευρό της οικογένειάς του.

ora21.gr