ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

«Κυνηγάει» την Μάλαγα

Καταγγελία στην FIFA, για το ποσό που της οφείλεται από την Μάλαγα, για την μεταγραφή του Εντίνιο, ετοιμάζεται να κάνει η ΑΕΚ! 

Πληροφορίες που είδαν χθες το φως της δημοσιότητας στην Ισπανία, αναφέρουν ότι η ΑΕΚ προειδοποίησε επίσημα τη διοίκηση της Μάλαγα κι αφότου πέρασε και η τελευταία καταληκτική ημερομηνία για την αποπληρωμή του ποσού που οφείλεται.

Και σε αυτές τις περιπτώσεις το επόμενο βήμα είναι η καταγγελία στην FIFA.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, πέρυσι που έγινε η μεταγραφή του Εντίνιο, η ΑΕΚ είχε πάρει 400.000 ευρώ και ήταν να πάρει άλλα 600.000 μέσα στην διάρκεια του ενός χρόνου που πέρασε από τότε. Οι πληροφορίες όμως λένε ότι οι Ισπανοί δεν έχουν πληρώσει ούτε καν τα μισά (αρκετά λιγότερα μάλιστα...), πέρασε χωρίς ανταπόκριση και η τελευταία συμφωνημένη ημερομηνία πληρωμής κι έτσι η «κιτρινόμαυρη» διοίκηση αναγκάστηκε να τους προειδοποιήσει ότι ετοιμάζεται να προσφύγει σε ένδικα μέσα για την εξασφάλιση των χρημάτων της.

Σε μία εποχή που τα έσοδα της ΠΑΕ είναι περιορισμένα, είναι σαφές ότι δεν υπάρχει περιθώριο για να περιμένουν άλλο τους Ισπανούς, οπότε η κίνηση της καταγγελίας κρίνεται απόλυτα φυσιολογική κι αναμενόμενη. Ειδικά από την στιγμή που φαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη προειδοποίηση.

 Ψάχνουν τα λεφτά τους

Πάντως στην Ισπανική ομάδα υπάρχει γενικότερο πρόβλημα. Με την έλευση του Σεΐχη, Αμπντουλά Μπιν Νάσερ Αλ Τανί, δημιουργήθηκαν μεγάλες προσδοκίες, η Μάλαγα ήταν τρίτη στα μεταγραφικά έξοδα φέτος μετά από Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, αλλά τελευταία το πράγμα σκάλωσε... 

Από τα 50 εκ. ευρώ που είχε υποσχεθεί ότι θα βάλει στην ομάδα ο Σείχης, δεν έχουν μπει ούτε τα μισά, εδώ και καιρό δεν μπαίνουν καν χρήματα και η ΑΕΚ είναι η τελευταία από μια σειρά ομάδων που έκαναν «δουλειές» με την Μάλαγα, αλλά τώρα ...ψάχνουν τα λεφτά τους. 

Για τον Εντίνιο που πέρυσι απογοήτευσε στο πέρασμα του σαν δανεικός από τον ΠΑΟΚ, να σημειώσουμε ότι έχει αγωνιστεί στα πρώτα δύο ματς της Μάλαγα στην φετινή Primera Division. Έπαιξε 6' σαν αλλαγή στο ματς της πρεμιέρας με την Βαλένθια ( εντός έδρας ήττα με 1-3) και ήταν στο βασικό σχήμα στην εκτός έδρας νίκη της Μάλαγα με 3-5 στην Σαραγόσα την δεύτερη αγωνιστική. Αντικαταστάθηκε στο 60'.


ora21.gr