ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Αδαμίδης σε Πλατινί: «Ονειρο μου το γήπεδο»

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (12/9) η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη με τον Μισέλ Πλατινί σε άριστο κλίμα, παρουσία τόσο του προέδρου της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιου, όσο και του στενού συνεργάτη του Πλατινί, Θόδωρου Θεοδωρίδη.

Ο πρόεδρος της UEFA, μετά το δείπνο του με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και Νικόλα Πατέρα, συναντήθηκε και με τον Σταύρο Αδαμίδη, στο πλαίσιο του ειδικού προγράμματος της UEFA που τον έφερε στη χώρα μας την προηγούμενη Δευτέρα.

Οι δυο άνδρες είχαν μια ιδιαίτερα φιλική συζήτηση, που διήρκεσε αρκετή ώρα και  περιστράφηκε κυρίως γύρω από το θέμα του «UEFA Financial Fair Play» ενώ επί τάπητος τέθηκαν και ζητήματα της ΑΕΚ και θέματα ευρωπαϊκής διαιτησίας.

Στη συζήτηση καμία αναφορά δεν έγινε για τα όσα συνέβησαν το Σάββατο στα ελληνικά γήπεδα ενώ αντιθέτως μίλησαν για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα ποδοσφαίρου, όπως η συμμετοχή των «κιτρινόμαυρων» στην Ευρώπη, καθώς και το πρόβλημα με το γήπεδο που υπήρξε στην ΑΕΚ στο παιχνίδι με τη Νταντί Γιουνάιτεντ και προκάλεσε αρκετό εκνευρισμό σε στελέχη της UEFA.

Ο Σταύρος Αδαμίδης από την πλευρά του διαβεβαίωσε ότι με το ΟΑΚΑ δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα και ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση ενώ εκείνο που τόνισε είναι πως όνειρό του αποτελεί να βοηθήσει την ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της γήπεδο, θεωρώντας πως είναι για μια ομάδα δύσκολο να δημιουργήσει πράγματα αν δεν έχει τη δική της «στέγη».

Αυτό που διευκρινίζεται από την πλευρά Πλατινί πάντως είναι ότι αυτές οι συναντήσεις δεν είχαν καμία σχέση με το ελληνικό πρωτάθλημα και δεν θα πρέπει να περιμένει κανείς καμία εμπλοκή του προέδρου της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας για τα σαββατιάτικα γεγονότα με κεντρικό πρόσωπο τον Γιώργο Δαλούκα.

Οι συζητήσεις του Μισέλ Πλατινί με τους Ελληνες παράγοντες είχαν να κάνουν κυρίως με το μέλημα του Γάλλου προέδρου για την τήρηση του «UEFA Financial Fair Play», το οποίο θα τεθεί σε εφαρμογή σε δύο χρόνια, και κατά πόσο οι ελλιπείς ομάδες δηλώνουν έτοιμες, αλλά και κατά πόσο έχουν αντιληφθεί τη σημασία και τις προϋποθέσεις.


sentragoal.gr