ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η αναβολή απειλεί την ΑΕΚ!

Τα επεισόδια στο φιλικό με την Καλλιθέα «κυνηγούν» την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να ανάψουν και άλλες φωτιές!

Η Ενωση έχει κληθεί σε απολογία και κινδυνεύει για τη συμπεριφορά των οπαδών της μετά το τέλος του αγώνα, όπως και για την επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ακόμη και με αποκλεισμό της έδρας της με μία αγωνιστική, την οποία δεν αποκλείεται να εκτίσει σε ένα από τα ντέρμπι με Παναθηναϊκό (24/10) ή Ολυμπιακό (27/11)!

Ο λόγος είναι ότι η προγραμματισμένη για σήμερα απολογία θα αναβληθεί επ' αόριστον, αφού υπάρχει πρόβλημα με τη σύνθεση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ. Σύμφωνα με το νέο πειθαρχικό κώδικα που ψηφίστηκε στη ΓΣ του περασμένου Ιουνίου, οι επιτροπές πρέπει να αποτελούνται πλέον από δύο συνταξιούχους δικαστές και ένα δικηγόρο και όχι από δύο δικηγόρους και ένα συνταξιούχο δικαστής όπως ήταν μέχρι τώρα.

Σύμφωνα όμως με τον πρόσφατο νόμο που πέρασε ο πρώην υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και νυν υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, αφού οι θέσεις των αθλητικών δικαστών είναι έμμισθες, τότε χάνουν το 70% των συντάξιμων αποδοχών τους! Οι συνταξιούχοι δικαστές, λοιπόν, δεν δέχονται το διορισμό τους και η ΕΠΟ προσπαθεί να βρει λύση για τη στελέχωση των επιτροπών.

Χωρίς πειθαρχική επιτροπή, λοιπόν, δεν μπορεί να εκδικαστεί η υπόθεση και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα υπάρχει λύση. Είναι ανοικτό, λοιπόν, το ενδεχόμενο αν η υπόθεση εκδικαστεί λίγο πριν από τα δύο ντέρμπι και η ΑΕΚ τιμωρηθεί με ποινή της έδρας της, να κληθεί να αγωνιστεί χωρίς θεατές σε ένα από τα δύο παιχνίδια, είτε με Παναθηναϊκό είτε με Ολυμπιακό.


sentragoal.gr