ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Μ' ένα σμπάρο.... τρεις ψηλούς.

Δεν πρόλαβε να περάσει ούτε μισή μέρα από τη στιγμή που ο Μηνάς Γκέκος είπε ότι η ομάδα θα κάνει κι άλλες μεταγραφές στη γραμμή των ψηλών και η ομάδα ξεκίνησε ήδη την αντεπίθεση.

Κατ' αρχάς οι "κιτρινόμαυροι" συμφώνησαν με τον πρώην παίκτη της ομάδας Νίκο Παπανικολάου, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιώνιο. Δεν έμειναν, όμως, μόνο εκεί. Οι "κιτρινόμαυροι" παλεύουν για την απόκτηση του Γιώργου Μπόγρη, τον οποίο έχουν ζητήσει από τον Παναθηναϊκό ως δανεικό και ευελπιστούν ότι η επιθυμία τους θα γίνει πράξη.

Και μέσα σε όλα, υπάρχει πάντα και ο Δήμος Ντικούδης, ο οποίος έχει δώσει τα χέρια με την ΑΕΚ, αλλά περιμένει να αποδεσμευτεί και τυπικά από τον Αρη για να υπογράψει.

Στο μεταξύ, στην Κω θα γίνει τελικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ.

Μάχη στην ΕΕΑ

Σήμερα αναμένεται να κατατεθεί ο φάκελος της ΑΕΚ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου η ομάδα να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1. Αυτό το «σήμερα», πάντως, δεν το δένουν και κόμπο στην Ενωση, λόγω της κατάληψης των γραφείων της ΓΓΑ όπου στεγάζεται η Επιτροπή από υπαλλήλους της Γενικής Γραμματείας. Οι "κιτρινόμαυροι", πάντως, λένε πως όποτε κι αν γίνει η εξέταση των φακέλων, η ομάδα θα πάρει το χαρτί.

Στο μεταξύ, η διοίκηση της ΑΕΚ εξέδωσε χθες ανακοίνωση με αφορμή τη βαριά ήττα από το Περιστέρι στο Κύπελλο και ζήτησε υπομονή από τον κόσμο. «Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τη στενοχώρια του κόσμου μας για την εμφάνιση της ομάδας, η οποία δεν βρίσκεται στο βαθμό ετοιμότητας που όλοι προσδοκούμε. Πρέπει να γνωρίζουν, ωστόσο, ότι οι στόχοι της ΑΕΚ θα είναι σαφέστατα υψηλοί, γι' αυτό και ο Μηνάς Γκέκος, οι συνεργάτες του και οι καλαθοσφαιριστές δουλεύουν σκληρά».


sentragoal.gr