ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Περιμένει βελτιωμένη πρόταση ο Σκόκο.

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η ανανέωση του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο με τον Αργεντινό άσο να περιμένει μια μικρή βελτίωση στις αποδοχές του για να πει το "ΝΑΙ".

Τελειώνει η ιστορία της ανανέωσης του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο, μετά τη νέα επικοινωνία του Σταύρου Αδαμίδη με τον ατζέντη του 25χρονου άσου την Τετάρτη το απόγευμα.




Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλησε να πάρει μια απάντηση, όσον αφορά την πρόταση που κατέθεσε στον Αργεντινό άσο, με τον μάνατζερ του Αργεντινού να μην απαντάει ωστόσο. Τα πράγματα όπως δείχνουν είναι σε καλό δρόμο, αφού ουσιαστικά η πλευρά του ποδοσφαιριστή θέλει μια μικρή βελτίωση στο οικονομικό για να πέσουν οι υπογραφές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της ΑΕΚ ήταν κοντά στις 800.000-850.000 Ευρώ καθαρά (με τα μπόνους θα φτάσει το 1 εκ. Ευρώ), ενώ ο παίκτης ζητάει 900.000 - 950.000 Ευρώ ετήσιες απολαβές χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά μπόνους.

Με δηλώσεις του στο AEK365 ο μάνατζερ του 25χρονου άσου, τόνισε: "Οι συζητήσεις με τη διοίκηση της ΑΕΚ βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ανανέωση του συμβολαίου. Είμαι αισιόδοξος και το ίδιο είναι ο Νάτσο που θέλει να μείνει στην ομάδα.

Η ΑΕΚ έχει καταβάλει προσπάθεια να τον κρατήσει στην ομάδα και αυτό το εκτιμούμε. Απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες οι οποίες θεωρώ πως θα ξεπεραστούν".


sport24.gr