ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Τώρα, η ΑΕΚ πάει για τίτλο!

Κι άλλον μνηστήρα για τον τίτλο φαίνεται πως αποκτούν οι γυναικείες ομάδες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Α1 βόλεϊ. Οι ομάδες που κατ’ εξοχήν έχουν τον πρώτο λόγο για την κούπα του πρωταθλήματος (κυρίως το «τριφύλλι)» θα έχουν και άλλη ανταγωνίστρια ομάδα από φέτος, που δεν είναι άλλη από την ΑΕΚ!

Μετά τον υποβιβασμό της στην Α2 Γυναικών και την ανάληψη του τμήματος από τον Ερασιτέχνη, οι Δημήτρης Χατζηχρήστος, Μιχαήλ και Παπαδημητρίου ξεκίνησαν την ανασύνταξη της ομάδας από μηδενική βάση. Δύο χρόνια μετά, το αποτέλεσμα δείχνει να τους δικαιώνει, αφού όχι μόνο επέστρεψαν στην πρώτη κατηγορία, αλλά έχουν και βλέψεις για κούπα!

Αυτό μαρτυρούν οι ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις των Κουτουξίδου, Παπαγεωργίου, Κις και Μποροβίντσεκ. Αν, μάλιστα, έρθει τον Δεκέμβριο και μια ξένη ικανή να κάνει τη διαφορά (υπάρχει στο ρόστερ κενή θέση) τότε η Ένωση θα διεκδικήσει στα ίσα τις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι αθλήτριες της Ένωσης νιώθουν πολύ μεγάλη ασφάλεια όσον αφορά τα οικονομικά, αφού ξέρουν ότι δεν θα έχουν πρόβλημα με τα δεδουλευμένα τους. Ο λόγος; Ο ζάπλουτος Σαμίρ Σαμπάχ που θα είναι συμπαραστάτης στην όλη προσπάθεια της Ένωσης.

Το εστιατόριο του Παλαιστίνιου (Ναrgile) θα είναι και ο κεντρικός χορηγός στη φανέλα της και σύμφωνα με πληροφορίες το ποσό 50.000 ευρώ θα δοθεί στην ΑΕΚ. Αυτό για αρχή, αφού κατά τη διάρκεια της σεζόν θα υπάρξουν και άλλες συνεργασίες.

Αξιοσημείωτο, ότι ο Σαμπάχ είναι ο νεαρότερος γιος του Χασίμπ Σαμπάχ, εκ των ιδιοκτητών της κατασκευαστικής εταιρείας CCC, από τις κορυφαίες στον πλανήτη.



sportfm.gr