ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Μάγεψε ο Τσιάρτας!

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, έδειξε για ακόμα μία φορά ότι δεν ξεχνάει την... τέχνη του, όμως ο τραυματισμός του επισκίασε τον αγώνα στη Νέα Ερυθραία.

Σε φιλικό τουρνουά για τις Αλύτρωτες πατρίδες αγωνίστηκαν το απόγευμα της Τετάρτης οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ. Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Νέας Ερυθραίας, «Αλλοτινές Πατρίδες 2010».

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν αρχικά τον Πανερυθραϊκό τον οποίο νίκησαν 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Μουσούρης, ύστερα από καταπληκτική ατομική προσπάθεια του Βασίλη Τσιάρτα, ο οποίος έβγαλε πολύ καλή μπαλιά στον σκόρερ.

Στο δεύτερο παιχνίδι με τον Πανιώνιο έγινε ένα περιστατικό το οποίο επισκίασε τον αγώνα. Και αυτό γιατί τραυματίστηκε ο Βασίλης Τσιάρτας και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει υποστεί ρήξη στον αχίλλειο τένοντα. Ύστερα από αυτό το γεγονός η ψυχολογία των παλαιμάχων έπεσε, διάθεση για μπάλα δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να δεχτούν γκολ από τους «κυανέρυθρους» και να χάσουν με 1-0.

Για τους παλαίμαχους της ΑΕΚ αγωνίστηκαν οι Νικολαΐδης, Σοφιανίτης, Τόσκας (Καραλάγας), Παπακωστούλης, Ζήσης, Καραφέσκος, Πορφύρης, Αρδίζογλου, τσιάρτας, Μ. Παπαδόπουλος, Μουσούρης. Επίσης χρόνο συμμετοχής πήραν οι Κωνσταντίνου, Λαγινάς και Σκευοφύλακας
Όπως πάντα Μιχάλης Σιμιγδαλάς και Χρήστος Αντωνόπουλος έδιναν οδηγίες από τον πάγκο, έχοντας μαζί τους τον Γραμματέα του Συνδέσμου, Στέλιο Κωνσταντινίδη, τον Κώστα Νεστορίδη, τον Λέτσα και τον Κώστα Μάρκου.

aek365.gr