ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Προπονητικό σαφάρι από Αδαμίδη.

Ταξίδι σε διάφορους προορισμούς θα έχουν μέσα στο Σαββατοκύριακο οι άνθρωποι της ΑΕΚ, με σκοπό να μιλήσουν από κοντά με τους υποψήφιους προπονητές που έχουν στα υπόψιν μετά την φυγή του Μπάγεβιτς. Προβάδισμα για Σόουζα και Χιμένες.

Μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ζενίτ αναμένεται να κορυφωθούν οι συζητήσεις της διοίκησης των κίτρινων με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Αδαμίδης και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν μέσα στο Σαββατοκύριακο ανά την Ευρώπη, με σκοπό να έχουν επαφές από κοντά με τους προπονητές που έχουν στη λίστα τους.

Τα ονόματα είναι λίγο έως πολύ γνωστά (Σόουζα, Χιμένες, Αγκίρε, Ράμος) με τον Πορτογάλο ωστόσο να παραμένει ψηλά στην λίστα των ανθρώπων της Ένωσης, καθώς αποτελεί επιλογή του Σταύρου Αδαμίδη.

Όπως και να έχει το πολύ μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη το θέμα θα έχει τελειώσει, καθώς η διοίκηση της ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί την διακοπή του πρωταθλήματος, για τον αγώνα της Εθνική Ελλάδας, με σκοπό ο νέος τεχνικός να έχει 10-14 μέρες για να δουλέψει με τους παίκτες.


sport24.gr