ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Νασούτι: «Γυρίζουμε σελίδα»

«Ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει»… Ο Κριστιάν Νασούτι σχολίασε για την αποχώρηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς χαρακτηρίζοντάς την «σωστή» με δηλώσεις του κατά την αναχώρηση της αποστολής της ΑΕΚ για την Αγία Πετρούπολη και το παιχνίδι με τη Ζενίτ.

«Σίγουρα μία αλλαγή προπονητή πάντα στεναχωρεί τους παίκτες, ωστόσο μετά τα τελευταία αποτελέσματα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Θα πρέπει τώρα να γυρίσουμε σελίδα, ας συγκεντρωθούμε στο αυριανό παιχνίδι και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε», τόνισε ο Κριστιάν Νασούτι για την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς και συνέχισε αναφερόμενος στο παιχνίδι της Πέμπτης.

«Πιστεύω ότι όλα τα παιχνίδια θα είναι πολύ δύσκολα. Συνειδητοποιούμε πόσο σημαντικό είναι το αυριανό παιχνίδι και πόσο μεγάλος είναι ο αντίπαλός μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ότι καλύτερο, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό, αύριο, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε.

Σαν αμυντικός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην επιθετική γραμμή της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. «Καταρχάς δεν ξέρουμε ποιος θα παίξει αύριο. Αυτή είναι μία απόφαση του προπονητή. Αν είμαι εγώ ένας από τους δέκα παίκτες που θα παίξουν, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω, δεν πιστεύω ότι θα έχω πρόβλημα. Ξέρουμε ότι παίζουμε απέναντι σε μία πολύ δύσκολη ομάδα, σε έναν μεγάλο αντίπαλο, ωστόσο για αυτό πάμε και εμείς εκεί, για να κάνουμε ότι καλύτερο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε.

Τέλος ο Κριστιάν Νασούτι αναφέρθηκε και πάλι στο θέμα Μπάγεβιτς και στους λόγους που οδήγησαν την ομάδα να αναζητά προπονητή τόσο σύντομα:

«Σίγουρα όταν τα αποτελέσματα δεν είναι καλά, κάτι δεν πάει καλά στην ομάδα. Στην αρχή παίζαμε καλά. Στην πορεία κάπου έπεσε η απόδοσή μας. Πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα συγκέντρωσης. Υπάρχουν κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε και πιστεύω ότι με την έλευση του νέου προπονητή θα γίνει αυτό και θα μπορέσουμε και πάλι να ανεβάσουμε το επίπεδο της ΑΕΚ για να μπορεί να πρωταγωνιστεί τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στις άλλες διοργανώσεις. Είναι θέμα του νέου προπονητή να κάνει τις απαραίτητες διορθώσεις», κατέληξε.

Χαμογελα στην αναχώρηση

Μπορεί να μίλησε μόνο ο Κριστιάν Νασούτι από τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά το κλίμα στην αποστολή της ομάδας κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Ρωσία ήταν αρκετά καλό, παρά και την ώρα που ήταν το ραντεβού. Στις 07.20 το πούλμαν που μετέφερε τους ποδοσφαιριστές έφτασε στο αεροδρόμιο και κατά την αποβίβασή τους οι παίκτες έδειξαν ότι είχαν διάθεση. Ο Βασίλης Δημητριάδης ήταν ο πρώτος που βγήκε από το πούλμαν.


sportfm.gr