ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

"Χλωμό" για Εθνική "Λύμπε" και "Τράι"

Δεν υπήρξε χθες καμιά δημόσια αντίδραση από πλευράς Λυμπερόπουλου και Δέλλα, σχετικά με την δήλωση του Σάντος ότι η πόρτα της Εθνικής είναι ανοιχτή και για τους δύο.

Βέβαια οι δυο περιπτώσεις είναι διαφορετικές. Ο «Λύμπε» είπε δημόσια ότι αποχωρεί, ο «Τράι» δεν έκανε τέτοια δήλωση. Σύμφωνα με ότι μάθαμε χθες, από πλευράς Λυμπερόπουλου έβγαινε ότι οι πιθανότητες να αλλάξει την απόφαση του είναι από μηδαμινές, ως ελάχιστες.

Για τον Δέλλα, που ξαφνικά ο Ρεχάγκελ μετά το ματς με το Ισραήλ στις 9 Απριλίου 2009 σταμάτησε να τον καλεί, θα πρέπει να τον καλέσει ο Σάντος, για να μάθουμε τι σκέφτεται, αν και οι πιθανότητες και για τον «Κολοσσό», είναι ελάχιστες. Άσχετα, με το αν ειδικά ο Λυμπερόπουλος, έχει πολύ καλή σχέση με τον Σάντος.

O Πορτογάλος είναι φανερό ότι θέλει να διαχωρίσει την θέση του από οτιδήποτε ήταν αυτό έχει χαλάσει το κλίμα με τους δύο άσους της ΑΕΚ στο παρελθόν. Όμως έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός, ενώ και οι δύο σε αυτή τη φάση έχουν στο μυαλό τους το πως θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να βοηθήσουν την «Ένωση». Στην ΑΕΚ γύρισαν έχοντας κάτι πολύ συγκεκριμένο στο μυαλό τους, άλλωστε...Τον τίτλο.


ora21.gr