ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ξεκίνημα με το αριστερό.

Μετά από 3,5 μήνες και τα τραγικά επεισόδια που έλαβαν χώρα στην πόλη της Λαμίας κατά τη διάρκεια του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου χάντμπολ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ βρέθηκαν αντιμέτωποι τελικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της  Α1.

Η Ένωση μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του κλειστού του Μενιδίου με μοναδικό στόχο τη νίκη αλλά φάνηκε να μην έχει βρει τα πατήματά της και τελικά γνώρισε την ήττα με 22-20.

Ο αγώνας ήταν αρκετά δυναμικός με τις δύο ομάδες να δίνουν τα πάντα για τη νίκη αλλά η ΑΕΚ δεν είχε καθαρό μυαλό και πλήρωσε την αμυντική και επιθετική αστάθεια. Το ίδιο σκηνικό επικρατούσε και στις αντεπιθέσεις, κάτι που η ομάδα πλήρωσε. Το ημίχρονο βρήκε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι μπροστά με τρία γκολ, 12-9.

Κάπως έτσι κύλησε και τον δεύτερο ημίχρονο με την ΑΕΚ να μην βρίσκει λύσεις και έδειχνε να μην έχει μπει καθόλου στον ρυθμό του παιχνιδιού. Αυτό φάνηκε να εκμεταλλεύεται και ο ΠΑΟΚ και τελικά να παίρνει τη νίκη με 22-20.Σίγουρα σε αυτή την ήττα μεγάλο ρόλο παίζει και η απουσία του κόσμου, που σε διαφορετική περίπτωση θα είχε σπρώξει στη νίκη τους παίκτες τους «κιτρινόμαυρους».

Έτσι η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη ξεκίνησε με απώλεια την προσπάθειά της για το φετινό πρωτάθλημα αλλά το γεγονός ότι έχασε με 2 γκολ διαφορά και με μια άσχημη γενικά εμφάνιση δείχνει το πόσο καλό ρόστερ έχει αυτή την περίοδο η ομάδα και όταν βρεθεί σε καλή μέρα σίγουρα θα παίρνει αυτό που θέλει. Το θέμα τώρα να αφήσουν αυτή την ήττα πίσω τους και να παλέψουν τις επόμενες αγωνιστικές να πάρουν τα αποτελέσματα που χρειάζονται.

Τα δεκάλεπτα: 5-3, 6-8, 9-12 (hmx.), 13-15, 17-19, 20-22

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 9, Μεγαλοοικονόμου 2, Γεωργιάδης, Μάνιτς 1, Βακάλης 1, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης 1, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Τσαούσης 1, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 5.


aek365.gr