ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Υπογραφές, αφίξεις και Κύπελλο.

Απ' όλα έχει ο μπαξές για την ΑΕΚ την τρέχουσα εβδομάδα. Κατ' αρχάς, σήμερα ή αύριο αναμένεται να έχουν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια οι Δορκοφίκης, Καλλινικίδης και Νικολαΐδης, κάτι που σημαίνει ότι θα ενισχύσουν κανονικά την Ενωση μεθαύριο κόντρα στο Περιστέρι στο Κύπελλο.


Στο ματς ίσως δώσει το "παρών" και ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ (24 χρ., 2,08 μ.) Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, ο οποίος ήρθε για να δοκιμαστεί, αλλά έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις και θα κλείσει στην Ενωση.

Από κει και πέρα, σήμερα αναμένεται να καταφθάσουν στην Αθήνα οι παλιοί Μακ και Μελς και ο νέος Καστλ (έχει κλείσει), προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

Μέσα σε όλα, η διοίκηση της Ενωσης θα ρυθμίσει και όλες τις λεπτομέρειες που απομένουν έτσι ώστε μέχρι την Παρασκευή (τότε λήγει η παράταση που πήρε η ομάδα) να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να πάρει η ομάδα το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Αμερικάνου βελτιώνεται συνεχώς και μάλιστα οι γιατροί του επέτρεψαν πλέον να δέχεται και επισκέψεις στο νοσοκομείο.


sentragoal.gr