ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Μεθοδεύουν τιμωρία της ΑΕΚ!

Τα γεγονότα της Καλλιθέας στις αρχές Αυγούστου ακόμα… ακολουθούν την ΑΕΚ μια και δεν έχει εκδικαστεί η υπόθεση. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί ανήμερα του αγώνα ΑΕΚ – Νταντί Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε αναβολή.

Στη συνέχεια, επρόκειτο να εκδικαστεί την προηγούμενη Πέμπτη αλλά αναβλήθηκε ξανά, καθώς η ΕΠΟ δεν είχε συγκροτήσει την Πειθαρχική Επιτροπή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο στις 14:30 θα συζητηθεί στην Πειθαρχική της ΕΠΟ το θέμα και δεν αποκλείεται η απόφαση που θα ανακοινωθεί τις επόμενες να είναι πολύ αυστηρή για την ΑΕΚ και να φτάσει μέχρι και την ποινή κεκλεισμένων των θυρών.

Αν η ποινή φτάσει μέχρι… εκεί τα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ είναι με την Ξάνθη την 5η αγωνιστική στις 3 Οκτωβρίου και τον Παναθηναϊκό την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα στις 24 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, πράσινος… δάχτυλος (ήδη κυκλοφορεί αυτό σε πράσινα site) προσπαθεί να «τιμωρήσει» την ΑΕΚ. Η κόντρα της ΕΠΟ με την ΑΕΚ και του Σταύρου Αδαμίδη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, δεν αποκλείεται να φέρει και «αντίποινα» από την πλευρά της Ομοσπονδίας...


Συγκεκριμένα, μεθοδεύεται τιμωρία της ΑΕΚ και μάλιστα να ανακοινωθεί η απόφαση της Πειθαρχικής μετά την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, ώστε να μην προλάβει να εκτίσει την (πιθανή) ποινή η Ενωση με την Ξάνθη αλλά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ! Στην ΠΑΕ γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει ενορχηστρωμένη προσπάθεια η ΑΕΚ να «χτυπηθεί» από παντού και έχουν φτάσει στα αυτιά τους και οι παραπάνω πληροφορίες και σχολιάζοντας σχετικά ανέφεραν «Θα είναι σκάνδαλο να τιμωρηθεί η ΑΕΚ για ότι έγινε στην Καλλιθέα με την ευθύνη της Αστυνομίας!»


aek365.gr