ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Μακ... αποκαλύπτεται στην "ΩΡΑ"

Όταν πέρυσι περίπου τέτοια εποχή ο Λαμόντ Μακ αποφάσιζε να κάνει το… παρθενικό του υπερατλαντικό ταξίδι, υπογράφοντας στην ΑΕΚ, λίγοι ήταν αυτοί που τον πίστεψαν.

Όμως, ο Αμερικανός φόργουορντ ξεπέρασε τις προσδοκίες όσων τον επέλεξαν, πραγματοποιώντας άκρως ικανοποιητικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της Α1 για το μήνα Φεβρουάριο.

Μοναδικό του… ψεγάδι ήταν η έλλειψη σταθερότητας, καθώς η απόδοσή του είχε ουκ ολίγα… σκαμπανεβάσματα, τα οποία δεν του επέτρεπαν να προσφέρει αυτό που μπορούσε στο μέγιστο βαθμό.
Ο Μηνάς Γκέκος έμεινε ικανοποιημένος από την εν γένει παρουσία του και εισηγήθηκε εξ’ αρχής την παραμονή του.

Όπερ και εγένετο, μιας κι ο νεαρός άσος ήθελε να επιστρέψει στη χώρα μας, η οποία του αρέσει πάρα πολύ. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια με συνοπτικές διαδικασίες και αμφότερες ευελπιστούν σε μία ακόμα καλύτερη συνεργασία.

Ο Μακ αφίχθη χθες στη χώρα μας από την Ατλάντα λιγότερο… ψαρωμένος από πέρυσι και αποφασισμένος να βελτιωθεί και να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί για το καλό της «Βασίλισσας»

Τον παίκτη υποδέχτηκε στις 10:30 το πρωί στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ο Δημήτρης Καρβέλας, ενώ στη συνέχεια ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε… ανάκριση από την «ΩΡΑ», η οποία επίσης έδωσε το «παρών» στον εθνικό μας αερολιμένα. Πρόθυμος όπως πάντα και με ευχάριστη διάθεση, εμπλουτισμένη με… πινελιές χιούμορ, μίλησε για όλους και για όλα.


ora21.gr