ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Στο χειρουργείο ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Η ατυχία συνεχίζεται για τον Δημήτρη Καφφάτο, που θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους από έναν έως τρεις μήνες. Ο διεθνής τερματοφύλακας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του τουρνουά προετοιμασίας του Αερωπού στην Εδεσσα.

Οι ενοχλήσεις που έχει στο δεξί γόνατο στο οποίο είχε υποβληθεί σε εγχείρηση χιαστού και μηνίσκου στο παρελθόν δεν έχουν υποχωρήσει και η κλινική εξέταση δεν έχει δώσει σαφή διάγνωση, κάτι που αναμένεται να υπάρξει σήμερα μετά και τη μαγνητική εξέταση που θα κάνει ο Καφφάτος.


Σε περίπτωση που έχει υποστεί ρήξη έξω μηνίσκου, τότε ο χρόνος απουσίας του εκτιμάται σε περίπου τέσσερις εβδομάδες, αλλά αν η εξέταση δείξει ότι έχει πειραχτεί και ο χόνδρος, τότε το διάστημα που θα μείνει εκτός δράσης εκτιμάται στους τρεις μήνες.

Πάντως στην ΑΕΚ έχουν ήδη αποφασίσει μαζί με τον 34χρονο τερματοφύλακα ότι ασχέτως της διάγνωσης θα εγχειριστεί ώστε να διορθωθεί μια και καλή το πρόβλημα.

Κάτι που σημαίνει ότι ο Καφφάτος θα χάσει σίγουρα τα πρώτα κρίσιμα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Euro 2012 με την Τσεχία και τη Νορβηγία στα τέλη Οκτωβρίου.

«Με στενοχωρεί πολύ αυτή η εξέλιξη, αλλά με αυτό το πρόβλημα δεν μπορώ να αγωνιστώ. Μπήκα μέσα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και δεν μπορούσα να κουνηθώ» τόνισε ο Καφφάτος, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναγκάζεται να μείνει εκτός δράσης, καθώς πέρυσι είχε τραυματιστεί και πάλι στο γόνατο στο τουρνουά προετοιμασίας του Κύδωνα στα Χανιά.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Μάντζο, αφού εκτός του Καφφάτου και ο Αλέξανδρος Βασιλάκης αναμένεται να είναι απών από τους δύο αγώνες στο τέλος Οκτωβρίου έχοντας κι αυτός πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο ενδέχεται να οδηγήσει κι αυτόν στο χειρουργείο. Αυτό έχει σαν συνέπεια η Εθνική Ανδρών να χάνει δύο βασικά της στελέχη.


sentragoal.gr