ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Θα τα πουν Πιλάβιος - Αδαμίδης.

Συνάντηση με τον Σοφοκλή Πιλάβιο θα έχει αύριο ο Σταύρος Αδαμίδης με αφορμή τα τεκταινόμενα στο χώρο της διαιτησίας και τα λάθη του Μιχάλη Κουκουλάκη στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Θέμα της συνάντησης θα είναι οι διαμαρτυρίες της Ένωσης για όσα έγιναν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ και γενικότερα, το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να βελτιωθεί η εικόνα των διαιτητών.

Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση που θα έχει ο πρόεδρος της ΕΠΟ με υψηλόβαθμο στέλεχος ΠΑΕ της Σούπερ Λίγκας, μετά από αυτή που είχε πριν από λίγες ημέρες με τον αντιπρόεδρο και μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Παραδέχθηκε τα λάθη του ο Κουκουλάκης

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μιχάλης Κουκουλάκης ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημητριάδη στον οποίο παραδέχθηκε τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Πλέον η Ένωση ζητά από τον διαιτητή να τοποθετηθεί δημόσια και να ζητήσει «συγγνώμη» ανακοινώνοντας την απόφασή του να σταματήσει να σφυρίζει. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο η ΑΕΚ δεν το πετύχει έστω και μέσω της συνάντησης που θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τότε, αναμένεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ να ζητήσει την διαγραφή του.


sport-fm.gr