ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ανησυχούν για «μεθόδευση» τιμωρίας.

Επειτα από 46 ολόκληρες ημέρες η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδριάζει σήμερα για να εκδικάσει το ενδεχόμενο τιμωρίας της ΑΕΚ για τα επεισόδια που στιγμάτισαν το φιλικό με την Καλλιθέα.

Το παιχνίδι-ντροπή, που έληξε με την είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και την επίθεση κάποιων εξ αυτών -οι οποίοι παραμένουν ασύλληπτοι- στον Ντούσαν Μπάγεβιτς και σε άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.


Στην ΑΕΚ επούλωσαν τις πληγές εκείνης της παρωδίας, αλλά πλέον ανησυχούν για το ενδεχόμενο τιμωρίας και τη «μεθόδευση» που εκτιμούν πως εκπορεύεται από συγκεκριμένους κύκλους, ώστε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Είναι προφανές πως η ΑΕΚ ελπίζει πως δεν θα υπάρξει τιμωρία, αν και αντικειμενικά αυτό θεωρείται δύσκολο, από τη στιγμή που υπήρξε είσοδος οπαδών της στον αγωνιστικό χώρο.

Το θέμα από εκεί και πέρα είναι πόση θα είναι η τιμωρία και σε ποια παιχνίδια θα κληθεί να αγωνιστεί χωρίς κόσμο η Ενωση. Η επιτροπή έχει δικαίωμα να εκδώσει την απόφαση εντός επτά εργάσιμων ημερών. Για την ΑΕΚ ακολουθεί το ματς με την Ξάνθη τη μεθεπόμενη Κυριακή. Ωστόσο, αν η απόφαση εκδοθεί μετά την Τρίτη, τότε αυτόματα η ποινή θα ισχύει για το επόμενο εντός έδρας ματς, που είναι αυτό με τον Παναθηναϊκό.

Βλέπετε, για να ισχύσει στο ματς με την Ξάνθη η ποινή -εάν κι εφόσον επιβληθεί στην ΑΕΚ- θα πρέπει να ανακοινωθεί πέντε ημέρες πριν από την τέλεση του αγώνα.

Στην ΑΕΚ ανησυχούν πως μπορεί να βρεθούν μπροστά σε κίνδυνο «μεθόδευσης», ώστε να πάνε χωρίς κόσμο στο ντέρμπι. Γεγονός που, αν συμβεί, θα επιφέρει τεράστια αγωνιστική και οικονομική ζημιά στην ομάδα και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα.


Η υπόθεση αναβλήθηκε δυο φορές ως τώρα -μία έπειτα από αίτημα της ΑΕΚ και μία λόγω αποχής των δικαστών- και ο χρόνος εκδίκασης δημιουργεί «πονηρές» σκέψεις στη διοίκηση.


sentragoal.gr