ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Ραντεβού για Σόουζα.

Σήμερα το βράδυ η ΑΕΚ δίνει ένα κρίσιμο και παράλληλα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι στην Αγία Πετρούπολη και το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται εκεί. Η διαδοχή του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπορεί να περιμένει λίγες ώρες, μέχρι να ολοκληρωθεί αυτό το παιχνίδι και από την επόμενη κιόλας μέρα, να ξεκινήσουν άμεσα οι επαφές για την εύρεση του «εκλεκτού».

Ο Σταύρος Αδαμίδης που έχει αναλάβει αποκλειστικά το θέμα αυτό, αναμένεται να ξεκινήσει σειρά επαφών με τους υποψήφιους τεχνικούς, έχοντας προτεραιότητα την περίπτωση του Πάολο Σόουζα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εξέδρα», ο πρόεδρος της Ένωσης αναμένεται να ταξιδέψει το Σάββατο στο Λονδίνο (μαζί με Καψή ή Καπετανάκη), παρουσία του Τόνι Σαβέφσκι, προκειμένου να μιλήσει απευθείας με τον Πορτογάλο τεχνικό.

Σύμφωνα μάλιστα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ραντεβού έχει ήδη οριστεί από την περασμένη Τρίτη και πριν τη νέα ήττα της Λέστερ.

Ωστόσο, τα μηνύματα που έρχονται από την πλευρά του ίδιου του Σόουζα και πιο συγκεκριμένα από τον εκπρόσωπό του (αλλά και βάσει της στήριξης που έχει από τη διοίκηση και τους παίκτες της Λέστερ, παρότι ο κόσμος της ομάδας τον... διώχνει), δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά. Και αυτό διότι ο Ζοσέ Μαρίνιο, μάνατζερ του Πορτογάλου, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday», τόνισε πως ο πελάτης του θα παραμείνει στη Λέστερ, παρόλο που θεωρεί τιμή το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και την προοπτική να εργαστεί εκεί.

«Δεν μας έχει πλησιάσει η ΑΕΚ, αλλά γνωρίζουμε ότι τον θέλει. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αλλά θα πρέπει να γίνει ολική ανατροπή των δεδομένων για να φύγει ο Πάουλο. Θέλει να συνεχίσει στην Αγγλία. Θα ήθελε κάποια στιγμή να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και αν ήταν ελεύθερος, θα αποδεχόταν πιθανότατα μία πρότασή της», είπε αρχικά ο Μαρίνιο, για να ολοκληρώσει, αναφέροντας και τους λόγους που είναι δύσκολο να λυθεί η συνεργασία του Σόουζα με τη Λέστερ:

«Η διοίκηση έχει εκπονήσει ένα ολόκληρο πλάνο που αφορά το σύνολο του ποδοσφαιρικού τμήματος και κυρίως τις υποδομές της. Τον έχει χρίσει υπεύθυνο για να φέρει προπονητές με τεχνογνωσία από την Πορτογαλία ώστε να αναλάβουν το φυτώριο».


aek365.gr