ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Και τώρα Αστέρας .

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για την νίκη επί της Χάιντουκ (3-1) ωστόσο ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι ποδοσφαιριστές του αφήνουν πίσω την αναμέτρηση με τους Κροάτες και αφοσιώνονται στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Η Ένωση μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος όμως στην επανάληψη κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει την μεγάλη νίκη και αυτό που είναι που κρατά ο Σερβοέλληνας τεχνικός.

Παράλληλα ο προπονητής των κιτρινόμαυρων έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ραφίκ Τζεμπούρ ο οποίος μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δείχνει πως έχει ανεβάσει στροφές αφού όπως και κόντρα στον Πανσερραϊκό έτσι και απέναντι στην Χάιντουκ ήταν απειλητικός βλέποντας μάλιστα και στα δύο παιχνίδια δίχτυα. Παράλληλα όμως ο Μπάγεβιτς δυσανασχετεί για το γεγονός πως οι Κροάτες έφταναν εύκολα μπροστά από την εστία του Αραμπατζή δημιουργώντας ευκαιρίες. Σε αυτό τον τομέα θέλει να δουλέψει ο Σερβοέλληνας ώστε να μειωθούν τα λάθη στο χώρο του κέντρου και εν όψει της αναμέτρησης με την
Αρκαδική ομάδα.

Τώρα όσον αναφορά το παιχνίδι με το συγκρότημα του Βαγγέλη Βλάχου την Κυριακή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα αφού θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του αφού θα επανέλθει και ο Γρηγόρης Μάκος ο οποίος στο παιχνίδι με την Χάιντουκ ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε. Αντίθετα, ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Νίκου Γεωργέα ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από τραυματισμό.



sportaction.gr