ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

«Αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε θα το κάνουμε»

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αδαμίδη με τον Πιλάβιο, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να στέλνει σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

 Μετά από 1 ώρα και 20 λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σταύρου Αδαμίδη και του Κωνσταντίνου Καπετανάκη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο στα γραφεία της ΕΠΟ. 

 

Ο πρόεδρος της Ένωσης κατά την έξοδό του, ξεκαθάρισε ότι «...αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε από αγώνα, θα το κάνουμε» συνεχίζοντας τη σκληρή στάση προς τους διαιτητές και τους υπευθύνους. Επιπλέον για τη συνάντηση τόνισε: 

«Είχαμε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κ. Πιλάβιο και τον κ. Τεροβίτσα (σ.σ. παρέστει μόλις για ένα τέταρτο της ώρας). Χρειάζονται συγκεκριμένα μέτρα για να βελτιωθεί το ποδόσφαιρο και η διαιτησία στη χώρα μας.

 

Ο κ. Κουκουλάκης δεν πρέπει να ξαναδιαιτητεύσει φέτος κι ελπίζουμε να αποχωρήσει οικειοθελώς. Δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής από την ΕΠΟ αυτή τη στιγμή. Πιστεύω πως η ΚΕΔ θα πάρει τα μέτρα της και ο κ. Κουκουλάκης δεν θα ξαναδιαιτητεύσει φέτος», τόνισε ο Σταύρος Αδαμίδης ενώ ερωτηθείς αν πιστεύει πως μετά από αυτή τη συνάντηση μπορούν να υπάρξουν ουσιαστικά αποτελέσματα για την ελληνική διαιτησία απάντησε:

 

«Ναι, πιστεύω πως κάτι θα αλλάξει. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν συγκεκριμένες προτάσεις και από εμάς, αλλά και από άλλες ομάδες».
Επιπλέον, επιβεβαίωσε ότι απο την ΠΑΕ ΑΕΚ εξετάζεται το ενδεχόμενο να γίνουν αγωγές κατά του διαιτητή Κουκουλάκη, αλλά και ως μορφή αντίδρασης η αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο.

 

«Οι αγωγές είναι κάτι που εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, ειδικά να δεν αποχωρήσει οικειοθελώς ο κ. Κουκουλάκης. Η ΑΕΚ δεν θα ανεχθεί τέτοιου είδους συμπεριφορές κι αν χρειαστεί να αποχωρήσουμε, ως πρωτοπόροι πάντα, θα το κάνουμε. 

 

 Δεν πιστεύω όμως πως θα χρειαστεί να φτάσουμε στο σημείο αυτό», είπε. 

 

aek365.gr