ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Αγωνία για τον Αμερικάνο!

Την μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ , που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»

Το ελληνικό μπάσκετ και κυρίως η οικογένεια της ΑΕΚ συγκλονίστηκε... Ο Γιώργος Αμερικάνος δίνει μάχη ζωής. Ο "Παγκόσμιος" αρχηγός της "Βασίλισσας", ο μεγαλύτερος μπασκετμπολίστας όλων των εποχών νοσηλεύεται στο "Γ. Γεννηματάς" καθώς νωρίς το πρωί υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του είναι σταθερή και σύμφωνα με τους γιατρούς σε τρείς μέρες θα ξέρουν πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός προτού κάνουν τις εκτιμήσεις τους.

Η οικογένειά του, η σύζυγος του Πέπη, αλλά και η γλυκύτατη κόρη του και συνάδελφος μας Χριστίνα, βρίσκονται στο πλευρό του. Στο πλευρό του βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και η ελληνική πολιτεία. Για την δυσάρεστη εξέλιξη ενημερώθηκε και η ΚΑΕ ΑΕΚ. Από το μεσημέρι έχει ενημερωθεί και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Εχουν ενημερωθεί και οι οργανωμένοι οπαδοί και όχι μόνο.

Συμπαίκτες του θρυλικού Αμερικάνου έσπευσαν άμεσα στο πλευρό του, αλλά αυτή την ώρα ο "Παγκόσμιος" χρειάζεται ξεκούραση. Ο Αμερικάνος (που το πρωί έπινε αμέριμνος τον καφέ του στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως κάθε φορά) έχει περάσει από δεκάδες δοκιμασίες ζωής και έχει βγει νικητής.

Νικητής θα βγει κι αυτή τη φορά...

Οι απανταχού "κιτρινόμαυροι" οπαδοί αγωνιούν, προσεύχονται, ελπίζουν...

aek365.gr