ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Συνεργασία με τη Γουέστ Μπρομ .

Την προσπάθεια να χτίσει εκ νέου το τμήμα σκάουτινγκ συνεχίζει η ΑΕΚ, η οποία θα ξεκινήσει συνεργασία με τη Γουέστ Μπρομ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ενωσης, Αρναρ Γκρέταρσον, και ο αρχισκάουτερ Τόνι Σαβέφσκι προσπαθούν να εμπλουτίσουν το συγκεκριμένο τμήμα και έτσι θα προσληφθεί ακόμα ένας συνεργάτης του Σκοπιανού, που θα ασχοληθεί με τις μικρότερες κατηγορίες και τα πρωταθλήματα υποδομών.


Μάλιστα, δεν θα είναι παλαίμαχος της ΑΕΚ, αλλά επαγγελματίας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Σε ό,τι αφορά το εκτός συνόρων σκάουτινγκ, η Ενωση θα ξεκινήσει συνεργασία με τη Γουέστ Μπρομ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε επαφή με τον τεχνικό διευθυντή της αγγλικής ομάδας Νταν Ασγουορθ και έχουν αποφασίσει να έχουν ένα συνεργάτη που θα παρακολουθεί τις αγορές της Γαλλίας, του Βελγίου και αυτές των σκανδιναβικών χωρών.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεργάζεται με τη Γουέστ Μπρομ, την Αντερλεχτ και τη Σάλτσμπουργκ και σύντομα θα υπογραψεί συνεργασία με την ΑΕΚ. Στο μεταξύ, εκπρόσωπος της Αντερλεχτ θα βρεθεί αύριο στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι ΑΕΚ - Χάιντουκ στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Την ίδια ώρα ο Βασίλης Μπορμπόκης θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι Αντερλεχτ - Ζενίτ.

sentragoal.gr