ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

«Βλέπει» κοινοτικούς ψηλούς.

Το λέει και η παροιμία: «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και η ΑΕΚ έχει κάθε λόγο να την ασπαστεί και να προσπαθήσει να την κάνει πράξη, μετά το κώλυμα που φαίνεται να υπάρχει στις υποθέσεις του Δήμου Ντικούδη και του Γιώργου Μπόγρη.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν θέλουν να μείνουν σύξυλοι και να μην έχουν εναλλακτικές λύσεις αν χαλάσουν τελικά οι δυο μεταγραφές και έτσι έχουν αρχίσει ήδη να ρίχνουν το βλέμμα τους σε ψηλούς από την κοινοτική αγορά.
 
Οσον αφορά την υπόθεση Ντικούδη τα σενάρια λένε ότι τον παίκτη δείχνει να φλερτάρει έντονα άλλη ομάδα και ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ φαίνεται να ψήνεται να πάει εκεί.


Από την άλλη, η υπόθεση Μπόγρη (τον ήθελαν ως δανεικό από τον Παναθηναϊκό) άρχισε να δυσκολεύει, καθώς στο παιχνίδι μπήκε ο Πανελλήνιος.

Η ΑΕΚ δεν έχει, πάντως, το βλέμμα της μόνο στο μεταγραφικό τοπίο. Το έχει και στο τηλεοπτικό, καθώς σενάρια ανέφεραν ότι η Ενωση θα σπάσει το μπλοκ των ομάδων της Α1 που ήταν να κλείσουν πακέτο στην ΕΡΤ και φαίνεται να οδεύει προς συμφωνία με τη Nova. Μάλιστα ο Μπάμπης Καραμανλής (στη φωτό) είχε χθες τετ α τετ με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού για το θέμα.

Στο μεταξύ, στην ΑΕΚ λένε πως όποτε κι αν εξεταστεί ο φάκελος της ομάδας από την ΕΕΑ, τότε είναι βέβαιο ότι η Ενωση θα πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Η ομάδα, εξάλλου, συνεχίζει την προετοιμασία της στην Κω. Το Σάββατο θα παίξει φιλικό με τον Διαγόρα ή τον Πανερυθραϊκό και την επόμενη μέρα θα επιστρέψει στην Αθήνα. Μεσοβδόμαδα ίσως βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για φιλικά με τον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή.


sentragoal.gr