ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Προβληματίζει ο αγωνιστικός χώρος.

Ολοκληρώθηκαν τα έργα που γίνονταν τις τελευταίες μέρες στο γήπεδο της Ριζούπολης, προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό, όπου η Ένωση θα είναι τυπικά γηπεδούχος.

Στο «Γ. Καμάρας» από τη στιγμή που ορίστηκε να γίνει έδρα του δικεφάλου για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής, μέχρι και χθες, υπήρχαν εργάτες που δούλευαν καθημερινά για την επιδιόρθωση του γηπέδου, κυρίως στους χώρους όπου θα φιλοξενηθεί ο κόσμος και όχι τόσο εκεί που θα παιχτεί ποδόσφαιρο.

Ο χλοοτάπητας, όπως διαπιστώνεται στις αποκλειστικές φωτογραφίες του aek365.gr, σίγουρα δεν είναι ο κατάλληλότερος για ποδόσφαιρο. Η μία πλευρά του γηπέδου παρουσιάζει πολλά κενά χόρτου και σίγουρα η πτέρυγα αυτή εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους. Στην αντίθετη πλευρά, τα πράγματα είναι κάπως καλύτερα. Ωστόσο, αυτό που μας τόνισαν οι άνθρωποι του γηπέδου, είναι πως δεν μπορούσαν να επιδιορθώσουν αυτό το πρόβλημα , καθώς είχαν λίγες μέρες μπροστά τους.

Όλο λοιπόν το βάρος των εργασιών έπεσε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου και τις κερκίδες. Πριν από λίγο καιρό και σύμφωνα με μαρτυρίες, περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου υπήρχαν πολλά σκουπίδια, που έφερναν εικόνες παρατημένου γηπέδου. Κάτι που όμως διορθώθηκε άμεσα, καθώς η συνεργασία ανάμεσα σε ανθρώπους της ΑΕΚ, αλλά και του Απόλλωνα, έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Το ίδιο συνέβη και με διάφορα σπασμένα καθίσματα που υπήρχαν, τα οποία πλέον και έχουν τοποθετηθεί όλα και το γήπεδο έχει και πάλι μία κανονική μορφή και την απαιτούμενη ασφάλεια.


aek365.gr