ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Τρέχουν και δεν προλαβαίνουν για ΕΕΑ .

Αγώνα δρόμου έχει ξεκινήσει η διοίκηση της ΑΕΚ για να προλάβει να μαζέψει όλα τα έγγραφα που χρειάζονται προκειμένου να καταθέσει τον φάκελο της ομάδας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Για την ώρα, πάντως, φαίνεται ότι η Ενωση χάνει την κούρσα για το μάζεμα των εγγράφων και το ενδεχόμενο να ζητήσει η ομάδα παράταση (πρέπει να καταθέσει τα χαρτιά ως την Πέμπτη) φαντάζει ορατό, παρά το ότι οι «κιτρινόμαυροι» λένε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα στο όλο θέμα.


Στο μεταξύ, το φλερτ της ΑΕΚ με τον Τερέλ Καστλ αναμένεται να καταλήξει σε γάμο, καθώς όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν και ο 38χρονος Αμερικανός πλέι μέικερ, που πέρυσι ήταν στον Ηρακλή, θα καταφτάσει στην Αθήνα εντός των ημερών. Το ίδιο ισχύει και για τον 33χρονο Αμερικανό πλέι μέικερ Εντι Σάνον.

Από κει και πέρα ο Μηνάς Γκέκος φαίνεται να βρήκε τον πάουερ φόργουορντ που αναζητούσε στο πρόσωπο του 24χρονου ύψους 2,08 μ. Σέρβου, Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς, ο οποίος αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με τη φανέλα του Πανεπιστημίου του Τέξας. Οσον αφορά τη νέα έδρα της ομάδας, το γήπεδο των Νέων Λιοσίων δείχνει να είναι πλέον το φαβορί για την Ενωση.


sentragoal.gr