ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ.


ΣΤΕΛΑΡΑ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ.ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΑ


Υ.Γ.1) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ!!! NEVER GIVE UP

Υ.Γ.2) ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ . . .

Υ.Γ.3) 47 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Α.Ε.Κ ΙΔΕΑ - ΙΣΤΟΡΙΑ


Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

"Συμφωνώ για Φιλίππου"

O Mπάμπης Καραμανλής πήρε θέση για τα... κλειδιά της ΚΑΕ ΑΕΚ, τον Δημήτρη Χατζηχρήστο, αλλά και για τη "ρήξη" με τη πρώην νομική σύμβουλο της ΚΑΕ, Λία Μάντη.

Ο πρόεδρος της εταιρίας "έκλεισε τα αυτιά" στα περί "Βήτα Εθνικής", αλλά μιλώντας στο basketblog.gr συνομολόγησε με τον... Χατζηχρήστο για τα περί ενεργοποίησης του Γιάννη Φιλίππου.

Για τον μεγαλομέτοχο
: "Θα ήταν το ιδανικό να ενεργοποιηθεί ο Φιλίππου και να ξανακάνει την ΑΕΚ "Βασίλισσα". Αν αυτό ήθελε να πει ο Δημήτρης συμφωνώ απόλυτα μαζί του! Αυτό όλοι ξέρουμε, όμως, ότι δεν γίνεται. Ο κύριος Φιλίππου δεν θέλει να ασχοληθεί ξανά με την ΑΕΚ. Τον κύριο Φιλίππου δεν μπορούν να τον μεταπείσουν ούτε οι άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του".

Για την προτροπή Χατζηχρήστου: "Εύκολο είναι να λέει κανείς να παραδώσω τα κλειδιά. Τα κλειδιά... ανήκουν στον Φιλίππου, που είναι ο μεγαλομέτοχος. Ο Φιλίππου δεν τα παίρνει τα κλειδιά. Πρέπει να επιλέξουμε τί θέλουμε; Να διαλύσει η ΑΕΚ; Αυτό θέλουμε; Εχω ξαναπεί ότι στόχος μου είναι να παραμείνει η ΑΕΚ ζωντανή μέχρι να βρεθεί εκείνος που θα την ξανακάνει Βασίλισσα.
 
Υπήρξαν άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν κατά καιρούς, αλλά όλοι ήθελαν να αποπληρώσει τα χρέη ο Φιλίππου. Δεν κάθομαι με το ζόρι στην καρέκλα. Αν υπήρχε λύση θα παρέδιδα τα κλειδιά... χθες. Ολοι ξέρετε τί ευθύνες έχω αναλάβει μόνο και μόνο με την υπογραφή μου. Εγώ, όμως, δεν πρόκειται να αφήσω την ΑΕΚ να πεθάνει".

Για τα περί "Βήτα Εθνικής": "Παλιότερα στο ποδόσφαιρο υπήρχε ένα σύνθημα που λέγαμε όλοι μαζί, ως "Ορίτζιναλ", όταν η ΑΕΚ κινδύνευε να πέσει λόγω χρεών στην Δέλτα Εθνική. Δεν θέλαμε ν' ακούμε γι' αυτό το ενδεχόμενο. Απαγορεύεται, λοιπόν, να υποστηρίζουμε τα “περί Βήτα Εθνικής”. Θεωρώ, ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μαζί με την εξυγίανση, που επιχειρείται φέτος να διατηρήσουμε τη φλόγα αναμμένη και παράλληλα να έχουμε καλή πορεία στο Πρωτάθλημα".

Για την Λία Μάντη: "Η πόρτα της ΚΑΕ ΑΕΚ για τη Λία Μάντη είναι ανοικτή. Κλήθηκε από τον Σωκράτη Λαμπρόπουλο να παραστεί σε τρεις δικαστικές υποθέσεις της ΑΕΚ, αλλά αρνήθηκε.

Στις κουβέντες που έγιναν για συνεργασία κινήθηκε ψυχρά επαγγελματικά και δεν συμφώνησε να είναι μαζί μας. Δεν την κατηγορώ γι' αυτό. Η Λία Μάντη στάθηκε δίπλα μου. Βοήθησε την ΑΕΚ και μένα. Πάντα λειτουργούσε με το συναίσθημα. Είχα πει ότι θα φύγω μαζί της, αλλά όταν τις αποφάσεις τις έπαιρνα εγώ και θεωρούσα ότι θα μείνω μόνος μου.
 
Οι αποφάσεις τώρα είναι συλλογικές. Επαναλαμβάνω, όμως, ότι η πόρτα είναι ανοικτή".



basketblog.gr